من یه مشکل خیلی بزرگ دارم خیلی نذر کردم خیلی حال دلم بده از امشبم میخام ختم 124000 صلوات را شروع کنم مطمعنم معجزه میشه ایمان دارم هیچ کس از این ختم دست خالی برنگشته اگه حاجتی داری توام شروع کن مدت زمان ختم مهم نیست حتی اگه شده روزی یکی بفرست واسه مشکل منم دعا کنین منم دعاگوتون هستم بسم الله
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نیت میکنین 124000 صلوات بفرستین مهم نیست چقدر طول بکشه حتی اگه شده روزی 10 تا هم تونستین بفرستین فقط یکجا یادداشت کنین یادتون نره ولی حتما هرروز بفرستین