2777
2789
عنوان

معجزه معجززززه ختم 124000 صلوات

2930 بازدید | 48 پست

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم خیلی نذر کردم خیلی حال دلم بده از امشبم میخام ختم 124000 صلوات را شروع کنم مطمعنم معجزه میشه ایمان دارم هیچ کس از این ختم دست خالی برنگشته اگه حاجتی داری توام شروع کن مدت زمان ختم مهم نیست حتی اگه شده روزی یکی بفرست واسه مشکل منم دعا کنین منم دعاگوتون هستم بسم الله

میشه توضیح بدین چه جوریه؟

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک دوره فرستادم منتظر نتیجم و مطمعنم که حاجتما میگیرم خواهر التماس دعا😇

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰

میخوام به نیت ۱۴ معصوم برای ۱۴ تا حاجت دار دعا کنم

برای ۱۴ نفر دعای توسل ۱۴ تا صلوات بفرستم 

۱۴ نفربیاید اسم و حاجت بگید💛

التماس دعا دارم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰 میخوام به ...

سلام مینا هستم برای سلامتی منم دعا کنید 

انشالله حاجت روا بشی دوست عزیزم 

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید 
بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰 میخوام به ...

فاطمه شغل خوب شوهرم و خودم و سلامتی امام زمان و همه ماچ بهت

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

عزیزم واسه داداش من دعا کن سرطان داره دعا کن خدا شفاش بده عملش موفقیت آمیز باشه اسمش ابوالفضله