2777
2789
عنوان

معجزه معجززززه ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 48 پست
۱۴ تام تموم شد ولی چشم حتما دعا میکنم واستون

ممنونم

خیر ببینی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
برای منم دعا کن گلم حاجت روا الهی

ایشالا خدا حاجت قلبی همه را بده من دفعه اوله تاپیک زدم دقیقا بلد نیستم با این سایت کار کنم ببخشید که جواب همه را نمیدم ولی چون شنیدم این ختم خیلی جواب میده به دلم افتاد بزارم تا چند نفر دیگه هم ببینم توروخدا برا منم دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا حاجت های محال گرفتن با این ختم خدایا به حق آبروی زهرا حاجت همه را بده خداااایا خیلی دلم گرفته حاجت روام کن آرامشو به دلم برگردون هر کسی این تاپیکو میبینه حتی اگه نمیخاد ختمو برداره یه صلوات بفرسته 

خوشا به سعادتت عزیزم میتونم بپرسم چی شد که این تصمیمو گرفتی 

یکی فوت کرد همه از خوبیاش گفتن گفتن آدم نیکی بود همه از طلب آمرزش کردن براش... گفتم سرنوشت این آدم چی میشه روحش جسمش خیلی اعصابم خورد شد

به فکر فرو رفتم که من اگر بمیرم هیچ کس اینکارو برام نمیکنه😞 مهربونم ولی به لطف خدا بیشتر لطف مردم نیاز دارم

تصمیم گرفتم توبه کنم راه زندگیم درست انتخاب کنم جوری که وقتی مردم نگم ای کاش زودتر به فکر فرو رفته بودم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
یکی فوت کرد همه از خوبیاش گفتن گفتن آدم نیکی بود همه از طلب آمرزش کردن براش... گفتم سرنوشت این آدم چ ...

ایشالا خدا عمر با عزت بهت بده و آخر عاقبت بخیری منم یه مشکل بزرگ برام پیش اومد به خودم اومدم دیدم چقدر از خدا دور شدم دیگه نماز نمیخونم شروع کردم به نماز خوندن دیدم لحظه هایی که خوب و خوش بودم هیچ وقت خدا را شکر نکردم دلم میخاد شادی برگرده بهم روزی هزار بار بگم خدایا شکرت البته الانم با این حالم میگم خدایا شکرت

بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰 میخوام به ...

چه قشنگ

خوش به سعادت توبه کردن سعادت می خواد

برادرای حضرت یوسف ۳۰سال نتونستن توبه کنن

مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم
چه قشنگ خوش به سعادت توبه کردن سعادت می خواد برادرای حضرت یوسف ۳۰سال نتونستن توبه کنن

ممنونم گلم دعا کن بنده سر شکسته ای نشم 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
ایشالا خدا عمر با عزت بهت بده و آخر عاقبت بخیری منم یه مشکل بزرگ برام پیش اومد به خودم اومدم دیدم چق ...

ممنونم گلم 

انشالله توائم به حق امام حسین حاجت روا بشی