2777
2789
عنوان

معجزه معجززززه ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 48 پست
نیت میکنین 124000 صلوات بفرستین مهم نیست چقدر طول بکشه حتی اگه شده روزی 10 تا هم تونستین بفرستین فقط ...

با صلوات شمار بفرستیم یا باتسبیح کدومش راحتره 

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مینا هستم برای سلامتی منم دعا کنید   انشالله حاجت روا بشی دوست عزیزم

ممنونم گلم چشم 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
نیت میکنین 124000 صلوات بفرستین مهم نیست چقدر طول بکشه حتی اگه شده روزی 10 تا هم تونستین بفرستین فقط ...

ممنون عزیزم 

ایشالا حاجت روا بشی 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
من شیما هستم التماس دعا ایشالا بحق فاطمه زهرا حاجت روا بشی

چشم رو چشم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

فقط اینکه پریود باشیم اشکالی نداره؟

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰 میخوام به ...

برای منتظرا میشه دعا کنی؟ 

شیدا فضه مه لقا فرزانه تینا سمانه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
با صلوات شمار بفرستیم یا باتسبیح کدومش راحتره 

صلوات شمار راحت تره اما ی مقدار که فرستادی حتما بنویس چون ممکنه صفر بشه یهو

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
برای منتظرا میشه دعا کنی؟  شیدا فضه مه لقا فرزانه تینا سمانه

منتظر چی عزیزم چشم

منتظر چی عزیزم چشم

منتظر اولاد... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نه عزیزم مشکلی نداره

ممنونم لطف کردی

منتظر اولاد... 

۱۴ تام تموم شد ولی چشم حتما دعا میکنم واستون