2777
2789

یک فروردین سه سالش میشه ولی همکاری نمیکنه اصلا

همه کاری میکنم ولی باز نمیتونه بگه جیش دارم پی پی دارم 

توی شورتش میکنه

خسته شدم

کاربری دست دو نفره

یکمم صبر کن دیگه چاره چیه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

داداش من سه سالش کامل شده خودش میره کارش و انجام میده و برمیگرده و به کمک ما نیاز نداره

تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشی و همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش تحمیل نکن.بزار امادگی پیدا کنه.چون دچار استرس میشه و بعدا ب صورت های مختلف استرسشو بروز میده

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

شما سر ۳ ساعت ببرش دستشویی!

مثانه ۴ ساعتی هست معمولا.

هر بار هم بردی هی تکرار کن جیش کردی ؟ جیش داری؟ بریم جیش کنی.‌ اخ پیف....

هی تکرار کن که اونم راه بیفته و بگه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
داداش من سه سالش کامل شده خودش میره کارش و انجام میده و برمیگرده و به کمک ما نیاز نداره

متاسفانه این اینطور نیست

دوتا بچه اولم خوب بودنا

این نه

کاربری دست دو نفره
چون دیر گرفتیش بد عادت شده  من بچه هامو دوسالگی گرفتم یه هفته باهاشون کار میکردم بعد اون راه م ...

بچه اولم که خودش گفت بچه دومم همون روز فهمید ولی این یکی نه🤦🏻‍♀️

بعد من خیلی سرم شلوغ بود وقتشو نداشتم الان که اومدم بگیرم اذیت میکنه 

کاربری دست دو نفره