سلام یکی منو راهنمایی میکنه چن ساله عاشق یکی هستم الان اومده خاستگاری پسر خوبیه همه تاییدش میکنن فقط دوتا مشکل که خونوادم بهش گیر دادن یکیش اینه که یه سال از من کوچیکتره و سربازی نرفته
این چیزا توجیه نداره به نظرم باید تو خانواده ها جا بیفته
دقیقا وضعیت منم همینه، البته خانواده من مخالفت ندارن چون خیلی از این موردا رو داریم، ولی خانواده اون مخالفن میگن تا خدمت تموم نشه نه، برا همینم الان یک ساله درگیر این خدمت کوفتی موندیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا شب قبل خاستگاری فهمیدن و همه چی کنسل کردن الان دلم اشوبه
گلم سن عدده فقط، مادرتو توجیه کن، رابطه مادر و دخترا اغلب خوبه / درباره خدمت تا حدودی حق دارن، مخصوصا الان با این شرایط یکی به دو و تهدید جنگ، خب میترسن / و اینکه پسرا تا خدمت نکنن از یه سری چیزا معافن مث بیمه و کار دولتی و... / اینکه بخوان سنگ بندازن جلو پاتون هم درست نیست خب خدمت دو ساله، صحبت کنید همزمان برن خدمت، نامزدی هم کنید، الانم که سربازا حقوقشون بالا رفته دست کمی از کارمند ندارن