2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم؟؟ینی باردارم 😥

105 بازدید | 4 پست

سلام خیلی نگذشته از تاریخ پریودی تو تقویمم نگاه کردم روز تخمک گذاری نوشته بود بعد ترشح خیلی زیاد غلیظ سفید رنگ مانند از بدنم اومد و ی لکله خون قرمز بود داخلش 

بعدش از بدنم چک کردم خون اومده بود ..دلیلش چی؟😥 دیگه نیومد الان کمر دردو دل درد مثل زمان پریودی دارم

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

کمردرد و دل درد واسه دوره ی قاعدگی بعدیه ،تو بارداری وقتی یک ماه میگذره و باید پری بشی و نمیشی بعدش کمردرد و دل درد شروع میشه که یکی از نشونه های بارداری

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمردرد و دل درد واسه دوره ی قاعدگی بعدیه ،تو بارداری وقتی یک ماه میگذره و باید پری بشی و نمیشی بعدش ...

اها ممنون عزیزم ..

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️