2777
2789
عنوان

تحدیدم کرده به سک...آنلاین😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 72 پست
۱۵تومن تقریبا۲ملیونشو فرستادم 

ی تیکه طلا نداری بفروشی لدی ب مرتیکه.هرچند فک کنم داره باج میگیره ازت.رسی پولاتو مگهدار ببین اگه بعدشم باز تهدیدت کرد ب پلیس بگو.اون عراقیه مثه سگ میترسه اگه بفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن زر میزنه

بهش بگو یکی هست گفته اون طرف و پیدا میکنم حالش و میگیرم

بگو دلم بهت سوخت بدبخت صبر کن پولتو بر میگردونم وگرنه بهش میگم پیدات کنه جرت بده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
بچه ها استوری یه نفر و دیدم. که نباید میدیدم چیکار کنم اسمم نره واسش )(جزو کسایی که استوریشو دیدن

نکنه تو رفیق منی؟همین نیم ساعت پیش باهمین حرفا مخ منو خورد😂😂

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
برام دعا کنید کاش تاوان اشتباهمو یه جور دیگه میشد پس بدم

عزیزم لازمه ک اروم باشی و قویی 

اگه ازت ضعف ببینه بدتر سو استفاده میکنه 

برو. پلیس فتا و ازش شکایت کن 

بهشم بگو من پولتو بهت برمیگردونم 

چقدره اون پول؟؟؟؟ اگه میشه از کسی قرض بگیر 

ولی زیر باز س.... چت نرو 

اصلا 

چون تا تو راضی نباشی اصلا اصلا اصلا نمیشه 

خدا بنده هاشو دوست داره و مطمئنم بهت کمک میکنه 

اگه شرایطشو داری با یه روانشناس حرف بزن و ازش کمک بخواه

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

پولشم پس بدی بازم ی

با عکسات تهدیدت میکنه

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

عزیزم باز فیلم میگیره پخش میکنه باج میخواد اینا کارشون همینه الکی هم گفته قدش150 هست 

پلیس فتا رو درجریان بزار 

دیشب فیلم پلیس های خانم رو دیدم در رابطه باهمین موضوع بود خیلی امیدوار شدم

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣
بچه ها استوری یه نفر و دیدم. که نباید میدیدم چیکار کنم اسمم نره واسش )(جزو کسایی که استوریشو دیدن

بلاکش کن یه مدت 

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
نکنه تو رفیق منی؟همین نیم ساعت پیش باهمین حرفا مخ منو خورد😂😂

فکر کنم😂

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد