2777
2789
عنوان

تحدیدم کرده به سک...آنلاین😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 72 پست
فکر کنم😂

وای حالا ک شده میخوای خودتو بخوری حالا؟جواب من ب دوستم و تو😂😂😂

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حالا ک شده میخوای خودتو بخوری حالا؟جواب من ب دوستم و تو😂😂😂

این بده😂

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

تو هم همون خرم ابادیه هستی که دو تا رل کورد داشت ؟؟؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

هیچوقت با کسی مجازی وارد رابطه نشین 😐 قحطی پسر بود آخه اونم عراقی 

همبن بگو دشمن های ما

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چند روز رفتی استراحت باز با یه داستان جذاب اومدی🚶‍♀️🕳️😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین حتی اگه پولشم بدی باز ولت نمیکنه تنها کاری که میخوای بکنی و بهترین راه اینه خطتت رو بشکن و توکل کن به خدا و بدون هیچ مشکلی پیش نمیاد بهت قول میدم خدا بزرگتر از هر چیزیه که فکر کنی فقط به حرفم گوش کن و خطتت رو بشکن و بیخیال شو

۱۵تومن تقریبا۲ملیونشو فرستادم 

چرا به پلیس فتا نمیگی روز به روز آبروت می‌ره 

حتما به پلیس فتا بگو 

مردک کوتوله 

صبح آژانسی چیزی بگیر برو اداره پلیس 

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍