2777
2789

من بودجم همین قد هست و واقعا لازم دارم 

در حد واتس اپ و شاد میخوام 

بازی نصب نمیکنم 

ولی خب نشان دیگه بخاطر نبود سنسو قطب نما کار نمیکنه یعنی ؟

گاهی فقط گوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم A02 داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ربطی نداره...نشان بر اساس gps کار میکنه...که اصلا ربطی به قطب نما نداره...اون برای کسیه که میره وسط دریا یا قراره تو جنگلی که نت چواب نمیده...گم بشه...پس الکی فکر قطب نمای نبوده نباش...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

سنسور قطب نما چیه دیگه 

گوشی من A12هست آیا داره ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

[QUOTE=229680601]به در میخوره ؟ راضیه ؟ چند وقته داره ؟[/QUOTE۶ ماهی میشه اره راضیه 

کلا شوهر من گوشیای مدل بالارو واسه من میگیره و واسه خودش کمترین خرجو میکنه 

خوب هست ولی نه انچنانی شوهرم بخاطر یه واتساپ گرفتش فقط

راضیه ؟ به درد میخوره ؟ چند وقته داره ؟

اره خداروشکر راضیه 

اهوم خوبه منم میخواستم بخرم دیگه یکم پول بیشتر گذاشتم a12خریدم 

۴. ۵ ماهی میشه