2777
2789
عنوان

شما بودید کدوم رو می رفتین؟

158 بازدید | 7 پست

جمعه شب خواهرم برای شام ما و بقیه خواهر برادرام رو دعوت کرده، شوهرم به خاطر کرونا حساسه و کلا هیچ جا مهمونی نمیره حتی خونه فامیل خودش، به من میگه تو رو می برم میذارم میام، چون خانواده م یه شهر دیگه هستن،

از طرفی یکی از دوستام چند بار منو به نمایشگاه نقاشی خودش دعوت کرده و منم هربار قول دادم میام و نتونستم برم، الان دوباره دعوتم کرده و گفتم بهش میام که بعدش خواهرم دعوت کرد، نمی‌دونم چیکار کنم دوستم ندارم بدون شوهرم برم مهمونی و چند روزم‌ بمونم، پیش دوستمم بدقول میشم. شما بودید چیکار می‌کردید؟

Dance me to the end of Love...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم