2777
2789
عنوان

کسی هست که مالزی رفته باشه؟؟

752 بازدید | 17 پست

یکی از دوستام پرستاره میخواد از طریق مهاجرت کاری بره مالزی کسی اصلا دیده اونجا پرستار خارجی قبول کنن اخه خیلیا میگن به خاطره شرایطی  خارجیا رو قبول نمیکنن

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره رفتم دوبار تفریحی؛پرستار و اینا رو نمیدونم 

تا به حال از کسی هم نشنیدین؟؟

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

رفتم، ایرانی که تا دلت بخواد زیاده،اما کار برای پرستار نمی دونم

اها بیشتر شغل ایرانیا اونجا چیه؟/

نه مهاجر نداشت زیاد بیشتر افغان بودن و تاچیک و ایرانی ولی پرستار نمیدونم تو مراکز دولتی حجاب براشون ...

خیلی ممنون عزیزم اب و هوا اونجا خوبه؟؟اصلا برای زندگی به نظرتون مناسبه؟

خیلی ممنون عزیزم اب و هوا اونجا خوبه؟؟اصلا برای زندگی به نظرتون مناسبه؟

شرجی ولی عالییی یه تیکه بهشته ؛به زور دل کندم اومدم ولی باید باهواش کنار اومد

پسرم ❤❤😍😍😘😘
درس میخونن؛شرکت دارن ؛فروشنده هم بودن 

اها پس باید سرمایه داشته باشی 

شرجی ولی عالییی یه تیکه بهشته ؛به زور دل کندم اومدم ولی باید باهواش کنار اومد

زندگی اونجا گرون نیست؟؟به نظرتون برای پرستار کدوم کشور مسلمان خوبه؟