2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ s20fe خوبه یا 52 s؟

382 بازدید | 11 پست

سلام دخترا خوبین من بین این دو گوشی موندم البته ظاهر ۵۲ رو دیدم به دلم ننشست نمیدونم این دو گوشی هم انقدر کم عرض هستند یا نه.بیشتر نظرم رو sهست اما باز هم از هرکدوم دارین ممنون میشم تجربه تون رو بنویسید.پردازشگرهاشون ،ظاهرشون،دوربین انت دهی خلاصه هر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

S20 خوبه فقط قاب براش سخت پیدا میشه

شما دارین؟راضی ازش؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
اگه میتونی حتما s20 بخر عالیههههه

خودتون ازش استفاده کردین؟منم بیشتر نظرم رو اونه اما ا نزدیک ندیدمش😅

من s20 ultra دارم اصلا براش قاب پیدا نمیکنم ولی کیفیت دوربینش عالیه

تو دیجی کالا هم نگاهی بنداز اکثر قابها رو داره شاید پیدا کردی

خودتون ازش استفاده کردین؟منم بیشتر نظرم رو اونه اما ا نزدیک ندیدمش😅

اره داداشم داره اگه نظرم رو بخوای میگم بخرش کیفیت دوربین پشت و سلفیش هم عالیه البته خودت توی مغازه هم میتونی کیفیت رو ببینی 

اره داداشم داره اگه نظرم رو بخوای میگم بخرش کیفیت دوربین پشت و سلفیش هم عالیه البته خودت توی مغازه ه ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون😍والله دو سه جا سر زدم همشون گفتن پلمپه نمیتونیم باز کنیم منم گفتم خوب باید ببینمش یا نه🤔.باز هم مرسی🌷

باشه عزیزم ممنون که گفتی

ممنون از شما راهنمایی کردین.منم از گوشی شما دوست داشتم اما کمی زیادی گرونه😅