2777
2789

بچه ها دارم خل میشم توروخدا بگید چیکار کنم؟

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

چ پیامی

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فهمیدی؟ به خواهرت بگو خودتو بکش کنار

شوهر خواهرم پیاما رو نشونم داد. به خواهرم بگم که زندگیشون از هم میپاشه

مجرده؟ متاهل؟ چی میگه؟ آخه میگم اگه چیزی هم باشه شوهرش که قبول نمیکنه چیزی هست یهو دیدی نداشت دیگه خواهرتم با شما رفت و آمد کنه

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
مجرده؟ متاهل؟ چی میگه؟ آخه میگم اگه چیزی هم باشه شوهرش که قبول نمیکنه چیزی هست یهو دیدی نداشت دیگه خ ...

خانومه متاهله

خوب برو سر وقت خانومه بگوو  دیگه کاراشو تکرار نکنه ...وگرنه به شوهرش میگی

حالا چه پیامی داداه...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
خوب برو سر وقت خانومه بگوو  دیگه کاراشو تکرار نکنه ...وگرنه به شوهرش میگی حالا چه پیامی داداه. ...

شوهرخواهرم قبل اینکه موضوع رو به من بگه جون بچمو قسمداد پیش خودمون بمونه و به کسی نگم

پیاما دیگه خیلی بد هرچی فکرشو کنید