2777
2789
گفت میترسم شر درست شه چیکار کنم ول کن نیست

به مادرت بگو تا خودش به طرف بگه فهمیدیم به شوهر خواهرت هم بگو جوابشو نده بلاک کنه خط عوض کنه و تمام در اصل خودتو درگیر این مسائل نکن بیشتر به این دلیل به تو نشون داده که شریک بشی تو رازش

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت میترسم شر درست شه چیکار کنم ول کن نیست

کیی گفته می‌ترسه شر درست بشه؟

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
شوهرخواهرم قبل اینکه موضوع رو به من بگه جون بچمو قسمداد پیش خودمون بمونه و به کسی نگم پیاما دیگه خی ...

خوب به مادرتون بگین....به نظرم لازمه به خواهرتون بگین بعدا متوجه بشه ازتون ناراحت میشه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
شوهرخواهرم قبل اینکه موضوع رو به من بگه جون بچمو قسمداد پیش خودمون بمونه و به کسی نگم پیاما دیگه خی ...

اگه قسم داده به کسی نگی پس بیخود به تو گفته درگیرت کرده اصلا کمک نمی‌خواسته فقط خواسته تو بدونی که بعدا به خواهرت بگه آبجیت در جریان بوده

به مادرت بگو تا خودش به طرف بگه فهمیدیم به شوهر خواهرت هم بگو جوابشو نده بلاک کنه خط عوض کنه و تمام ...

میگه خطشو بلاک کنم زنم میفهمه مساله ای هست. هرجند طرف با شماره های دیگه هم پیام میده و اونا رو بلاک کرده ولی میگه خط اصلیشو نمیتونم بلاک کنم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
با یه شماره ناشناس باهاش تماس بگیر صداتو عوض کن بگو شات همه پیاماتو دارم یبار دگ مزاحم بشی جرت میدم، ...

ایول 😄😄😄

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

خانمه رو میشناسی؟ گرچه شوهرخاهرتم مشکوکه ،چجوری روش شده پیاما رو نشون بده،بنظرم قصد و غرضی داره،احتمالا بهت نظر نداره؟

میگه خطشو بلاک کنم زنم میفهمه مساله ای هست. هرجند طرف با شماره های دیگه هم پیام میده و اونا رو بلاک ...

خیلی احمقه فقط به خواهرت بگو ببین این ماجرا بو داره برات شر میشه به خواهرت بگو دوتایی برین در خونه زنه دعوا اما شوهرش نفهمه که بهش گفتی و تمام

با یه شماره ناشناس باهاش تماس بگیر صداتو عوض کن بگو شات همه پیاماتو دارم یبار دگ مزاحم بشی جرت میدم، ...

آخه من تو فامیل باهاش سرسنگین شدم فهمیده دلخورم. تماس بگیرم میفهمه از طرف منه

بعدم نمیگه تو کی هستی که شات پیاما رو داری؟ میره به شوهر خواهرم میگه تو به کی گفتی موضوعو

آخه من تو فامیل باهاش سرسنگین شدم فهمیده دلخورم. تماس بگیرم میفهمه از طرف منه

ببین عزیز شما بچه نیستی خودت باید بهتر این مسائل رو درک کنی ایشون اگه کاری نکرده نباید از زنش بترسه تو هم خواهرتو بکش کنار منطقی بهش بگو فلانی میخواد زندگیتو خراب کنه شوهرت نتونسته به تو بگه از من خواسته بهت بگم و تمام این راز رو تو دلت نگه ندار که برات گرون تموم میشه