2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم... خیلی دلگیرم

427 بازدید | 25 پست

کاش یه جایی بود میتونستم راحت بشینم گریه کنم،شاید کمی سبک میشدم

خیلی خستم انگار هیچ امیدی به زندگی به آینده ندارم...

خدایا میدونم که همه چیو میبینی،یه گشایشی ایجاد کن برای قلب شکستم،برای همه قلبهای شکسته.

بعد 15 سال زندگی هنوز سرجای اولمونیم،بدون هیچ تغییری،فقط تو این پانزده سال سه تا بچه به این زندگی اضافه شدن،، که خودشون انگار شدن بلای جونم.

نمیدونم تقصیر تقدیره،تقصیر شوهر بی مسئولیتمه، تقصیر خداست!!!😔 نمیدونم،

همه چی دست به دست هم داده تا الان اینجا به بدترین حالت ممکن اوضاعم داغون باشه😓

همه از من  متنفرن و همش تقصیر منه 😔🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد72 ام،سال 84 که کلاس هشتمو تموم کردم دیگه مدرسه نرفتم،تو روستای خودمون نداشتیم مدرسه، روستای دیگم راهش دور بود و بیشترازاین نتونستم ادامه بدم بااینکه همیشه شاگرد اول کلاسمون بودم

سال 85 ازدواج کردیم،تو این سالها شوهرم فقط سه چهار سال سرکار بوده، بعدش بیکار وبیعار

انگار نه انگار مسئولیت یه خانواده رو دوششه

مسئولیت 3 تا بچه

متولد72 ام،سال 84 که کلاس هشتمو تموم کردم دیگه مدرسه نرفتم،تو روستای خودمون نداشتیم مدرسه، روستای دی ...

خب الان اونو نمیشه تغییر بدی؟ولی خودتو باشرایط جور کن کاری ک هممون مجبوریم انجام بدیم ک کم نیاریم وگرنه مطمئن باش بهترین زندگی هم داشتی مالی چیزی بود که الان ناامیدت کنه.فرق آدما اینه تو شرایط یکسان دیدشونه ک میتونه شاد یا غمگینشون کنه

سلامتی داری  سه تا بچه خوب وسالم داری  خدا رو داری  ناامید نباش امیدوارم تو این سا ...

بچه هام سه تا پسرن انقد شیطونو لجبازن که اونام انگار دردی به دردام اضافه کردن، گاهی که با خدا حرف میزنم ناسپاسی میکنم میگم کاش نداشتمشون 

کاش نداشتمشون که الان انقد کمبود نداشته باشن، 

تمام مسئولیت زندگی رو دوشمه،یعنی همه چی 

شوهرم از یه ادم مجردم انگار مجردتره از هفت دولت آزاده،

ازش خیلی عصبانی و دلخورم

قبل ازدواج عاشق وشیفتش بودم

الان تنها حسی که بهش دارم تنفره

یه خانمی به خاطر مننژیت هر دو تا پاشو از دست میده، هر دو کلیه و طحالش رو هم همینطور.با همچین وضعی حدود ده سال بعد میشه بهترین زن اسکیت برد سوار روی برف.

یه جمله ای گفت، درسته دو تا پامو از دست دادم اما الان میتونه میزان قد خودمو تنظیم کنه،میتونم خیلی بلند یا کوتاه باشم، بستگی داره با کی قرار دارم.

بن بست باعث میشه پرواز کنی. چونکه نمیتونی با راه رفتن از بن بست خارج بشی پس آدم هر طوری شده پرواز میکنه تا ببینه اون طرف بن بست چی هست. 

این خانم هم وقتی پاشو از دست داد مطمئنا نمیدونست چند سال دیگه میشه قهرمان جهان.

هیچوقت امیدت رو از خدا قطع نکن.مطمئن باش اگه حتی توی بدترین شرایط به خدا امید داشته باشی بهترینا برات رقم میخورن. 

تو ۳تا بچه داری این خودش یکی از قشنگ ترین وقایع جهانه، تربیت کردن انسان.قشنگیای زندگیت رو ببین تا بتونی به تلاش کردن ادامه بدی. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
بچه هام سه تا پسرن انقد شیطونو لجبازن که اونام انگار دردی به دردام اضافه کردن، گاهی که با خدا حرف می ...

پس تو از قوی ترین زنایی هستی که میتونه وجود داشته باشه انقدری قوی که مسئولیت یه زندگی روی دوشش گذاشته شده. قطعا توانایی های خاصی داری که خدا همچین مسئولیت مهمی رو به عهده ی تو گذاشته. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

خودمم تو این مدت انقد اعصابم داغون شده همش عصبانیم، اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم،باکوچیکترین شیطونی بچه ها به اوج میرسه عصبانیتم