2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم... خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایط عوض میشه صبر داشته باش وآرامش خدا حواسش به بنده هاش هست 

15 ساله شرایطمون عوض نشده،وقتی شوهرم کمترین مسئولیتی سرش نمیشه،چطو ممکنه عوض بشه

همه از من  متنفرن و همش تقصیر منه 😔🌿
پس تو از قوی ترین زنایی هستی که میتونه وجود داشته باشه انقدری قوی که مسئولیت یه زندگی روی دوشش گذاشت ...

😭فقط دلم میخواد گریه کنم

یه خانمی به خاطر مننژیت هر دو تا پاشو از دست میده، هر دو کلیه و طحالش رو هم همینطور.با همچین وضعی حد ...

عزیزم من اگه فقط خودم بودم شاید صبروامیدم بیشتر بود،اما درد من شوهر بی وجدانمه

یه خانمی به خاطر مننژیت هر دو تا پاشو از دست میده، هر دو کلیه و طحالش رو هم همینطور.با همچین وضعی حد ...

همه حرفات درست ولی به خاطر اعصاب داغونم حتی نتونستم بچه هامو درست تربیت کنم

همه حرفات درست ولی به خاطر اعصاب داغونم حتی نتونستم بچه هامو درست تربیت کنم

سعی کن آروم باشی، میدونم سخته، ولی ببین اعصاب خوردی تو روی بچه هات اثر بد میذاره اونا هم عصبی میشن، بعدها بزرگ که بشن نمیتونن پدرای خوبی برای بچه هاشون باشن و عصبانیت دوران کودکی رو سر بچه هاشون خالی میکنن و بچه هاشون هم سر بچه های بعدی و.... یه نسل رو به نابودی میره. پس سعی کن اروم باشی. 

دریا که طوفانی میشه باعث میشه صدفای پر از مروارید به ساحل و نواحی کم عمق کشیده بشن.

دریای زندگی تو هم الان طوفانی هست ولی مدتی بعد میتونی صدفای پر از مروارید سید کنی. ولی باید صبور باشی و ارامش خودتو حفظ کنی. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
اول کار پیدا کن دوم شوهرت اگر درآمدی ندارن طلاق بگیر 

مگه طلاق همینجور الکیه

دوبار تا حالا قهرکردم رفتم، یه بار به مدت چهار ماه