2777
2789
عنوان

marzi و کیک اسفنجی🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 105 پست
مرسی عزیزم اینو که میگید از فروشگاه وسایل قنادی باید بگیریم یعنی؟

بله عزیزم فقط لوازم قنادی ها دارن 

اگر بار اولتونه ترجیحا کولاک بگیرید 

به تاریخ تولیدش دقت کنید تازه باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بله عزیزم فقط لوازم قنادی ها دارن  اگر بار اولتونه ترجیحا کولاک بگیرید  به تاریخ تولیدش ...

مرسی لطف کردبد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم فقط لوازم قنادی ها دارن  اگر بار اولتونه ترجیحا کولاک بگیرید  به تاریخ تولیدش ...

سلام مرضی بانو

در مورد تمیزکردن ظروف مسی سوال داشتم

تاپیکتون بسته بود به همین دلیل اینجا مزاحمتون شدم

پارچ مسی من لکه دوغ ازش ریخته و لک اینجوری روش افتاده

منم تجربه تمیزکردنشو ندارم به همین دلیل ترسیدم بیشتر خرابکاری کنم

خواستم بدونم با این جلاسنج میتونم این خطی که روش افتاده رو از بین ببرم؟

عکس جلاسنجی که تو خونه دارمو رو میفرستم

ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🏻

عکس پارچم و جلاسنجم تو پست قبلی نمیومد

سلام عزیزم خوبید 

ببینید جلاسنج مس رو براق میکنه میتونید استفاده کنید 

اما به نظرم اول راه راحتتر رو برید همه جای پارچ تون رو آغشته به سس کچاپ کنید و با دستتون قشنگ ماساژ بدید مخصوصا روی لکه ها رو (سس کچاب حتما) بعد بذارید یه ۱۰ دقیقه بمونه بعد بشورید به احتمال ۹۹٪ تمیز میشه لک ها هم میره 

اگر نرفت جلاسنج رو بزنید 

از اونجایی که پارچ مسی تون مشکلی نداره و نسبتا نو هست اسید شویی نکنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عکس پارچم و جلاسنجم تو پست قبلی نمیومد

با اجازه مرضی جون منم تجربمو بگم.

اگه به ظرفت آبلیمو بپاشی و نمک روش بریزی و با اسکاج بکشی مثل روز اولش می شه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
سلام عزیزم خوبید  ببینید جلاسنج مس رو براق میکنه میتونید استفاده کنید  اما به نظرم اول ر ...

سلام مرضی جان

ممنون پاسخ دادین❤🌻

حتما انجامش میدم 

لطف کردین

دیگر تاپیکاتونو میخونم🍀

عزیزم اینکه گفتین حتما باید پونزده دیقه زده بشه اشتباهه اینا بستگی به قدرت همزن داره ممکن بیشتر طول بکشه ممکنم هست کمتر

دستور منم تو همین مایه هاست اما من بجای اب شیر میریزم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من همیشه کیک‌هام‌ گنبدی میشن دیگه واقعا کلافه شدم

وقتی کیکو میریزی تو قالب سعی کن موادو به همه جای قالب بریزی اینجوری نباشع که فقط موادو خالی کنی وسط قالب تا خودش تو قالب پخش بشه نمیدونم تونستم خوب توصیح بدم یا نه🤨

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
وقتی کیکو میریزی تو قالب سعی کن موادو به همه جای قالب بریزی اینجوری نباشع که فقط موادو خالی کنی وسط ...

مرسی آبجی مهربون 

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...