2777
2789
عنوان

marzi و کیک اسفنجی🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 105 پست
سلام بر مرضی سایت خوبی گل آیه جونو ببوس😘 عزیزم آرد سه صفر باید باشه؟

سلام گلم مرسی عزیزم 

آره جونم من همیشه آرد ۰۰۰ رشد استفاده میکنم البته خودمم ۳ الی ۴ بار دیگه الک میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣یعنی من همیشه میام تاپیکات ومیگم الانه که مثل جومونگ به مرضی بگن حملهههههههههههههههههههههه

مختار یه جنگی داشت لشکرش زیر خاک قایم شده بودن یهو رکب زنون ریختن بیرون و دشمن رو پاره کردن یادته🤣🤣🤣🤣

دقیقا با همون پلن میان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=229441672]مختار یه جنگی داشت لشکرش زیر خاک قایم شده بودن یهو رکب زنون ریختن بیرون و دشمن رو پاره کردن یا آره دقیقا

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
میشه کاکائویی نباشه مرضی جون؟

بله عزیزم میتونید کاکائو رو حذف کنید و یک لیوان کامل ارد استفاده کنید

منتها ترکیب کیک کاکائو و خامه و موز و گردو فوق العاده اس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم فقط کاش راجب خامه هم یکم راهنمایی میکردی ما یبار خامه اماده ازقتادی گرفتیم خیلی شل و خراب شد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مرسی عزیزم فقط کاش راجب خامه هم یکم راهنمایی میکردی ما یبار خامه اماده ازقتادی گرفتیم خیلی شل و خراب ...

خامه قنادی اگز میخواید استفاده کنید برند کولاک یا ترکار بگیرید 

باید تو فریزر باشه تا قبل از فرم دهی 

هر وقت خواستید فرم بدید از فریزر در بیارید و بذارید یکم یخش باز شه 

بعد توی یه کاسه یخ بریزید و کاسه خامه رو داخل یخ ها بذارید و با دور تند همزن بین ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بزنید تا خامه مات و سفت بشه 

بعدم فوری باهاش کار کنید چون بمونه آب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خامه قنادی اگز میخواید استفاده کنید برند کولاک یا ترکار بگیرید  باید تو فریزر باشه تا قبل از ف ...

مرسی عزیزم اینو که میگید از فروشگاه وسایل قنادی باید بگیریم یعنی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹