2777
2789

خودم دارم درس میخونم میخوام مستقل باشم کلی با خانوادم بحث و کشمکش دارم که قبول کردن دوست دارم سر کار برم به موقع هن ازدواج کنم اما قطعا دستم توی جیب خودم باشه و درس بخونم و خودم موفق بشم نه با موفقیت های شوهرم کلاس بزارم 

از یه طرف از خانم های خونه دار طرفداری میکنم و بدم میاد بهشون توهین میکنن و حس میکنم خونه دار ها هم خیلی خانم های موفقی هستن و بدم میاد میگن شاغل ها موفقن اما بقیه نه. چون حس میکنم هر کس توی حیطه خودش و چیزی که انتخاب کرده بهترین باشه بعنی موفق 

دقیقا با خودم چند چندم؟😂😂😂😂🤦‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی که صرف مصرف کننده باشه برای جامعه آسیب زاست

هرکسی که مصرف کننده نباشه و تولید هم بکنه برای جامعه مفیده

فرقی به شاغل یا خانه دار بودن نداره به مفید بودن هست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

قرار نیست ما معیار تعین کنیم 

هرکسی از مسیری که تو زندگیش انتخاب کرده لذت ببره و راضی باشه موفقه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

منم همینم

خودم کارمندم ولی خیلی بدم میاد کسی به خانمای خانه دار توهین کنه

هر کاری ارزش خاص خودشو داره

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

زن شوهر دار خونه دار 

هر چی مسئولیت کمتر زندگی بدون استرس 

البته اگه وارد حاشیه نه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

وقتی ازدواج کنی باید هم مستقل باشی هم خونه دار 

خونه داری هم یه شغله! خسته کننده ست! سخته.. نمیشه گفت خونه داری آسونه فقط خوردن و خوابیدنه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من کاری به حرف و نظز بقیه ندارم من نمیتونم مستقل نباشم حتی الان که خانه دارم و شاغل نیستم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هرکسی که صرف مصرف کننده باشه برای جامعه آسیب زاستهرکسی که مصرف کننده نباشه و تولید هم بکنه برای جامع ...

خیلی عالی بود حرفتون 

آخه خیلی ها خانه دار ها رو مصرف کننده میدونن

هر کسی با توجه به شرایط و روحیات خودش انتخاب می‌کنه، قرار نیست همه عین هم باشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...