2777
2789
عنوان

marzi و کیک اسفنجی🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 6069 بازدید | 105 پست
ببخشید عزیزم یک سوال بی ربط از تاپیک داشتم ؛ مرضیه جان من طرز فکر شمارو قبول دارم و بنظرم خیلی پخته ...

سلام عزیزم باعث افتخارمه 

اما من در این مورد نمیتونم نظر خاصی بدم چون بالاخره همه چیز رو باید در نظر بگیرید 

بعضی وقتا اگر ۲ نفر از همه لحاظ تفاهم داشته باشن اختلاف سنی مشکلی ایجاد نمیکنه اما گاهی نه 

پدر و مادر من ۱۳ سال اختلاف سنی دارن و خداروشکر خوشبختن 

من و همسرم ۶ سال اختلاف سنی داریم و خوشبختیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

سلام مرضی جان ممنون پاسخ دادین❤🌻 حتما انجامش میدم  لطف کردین دیگر تاپیکاتونو میخونم🍀

باعث افتخارمه گلم 

موفق باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرضی جان..لطفا بگو از چه خامه ای استفاده کنم..اینم در نظر بگیر تا حالا کیک خامه ای درست نکردم.. ...

سلام🌹

با این دستور من اول کیک اسفنجی رو درست کنید تا کیک رو یاد بگیرید اول 

مرحله بعد خامه کشی هست 

برای پف کیک

بیکنیگ پودر تون حتما باید تازه باشه و توی یخچال نگهداری بشه 

درجه حرارت فر به اندازه باشه و کم یا زیاد بیش از اندازه نباشه 

آرد حتما باید آرد قنادی باشه وحتماااا ۳ الی ۴ بار قبل کار الک بشه 

مواد اولیه رو کم و زیاد و جایگزین نکنید 

مراحل کیک رو با دستور پیش برید مثلا تایم هم زدن تخم مرغ و همزن برقی و دستی و لیستک و اینا 

اگر وسط پخت در فر رو باز کردید قید اون کیک رو بزنید توی تایم پخت در فر به هیچ عنوان نباید باز بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلی  با درجه حرارت چند بپزم ...حرارت فقط از پایین باشه و ۱۰ دیقه اخر بالا روشن شه؟

عزیزم مشخصه تابحال کیک اسفنجی درست نکردید 

اصلا حرارت گریل(شعله بالا) رو نیاز نداریم 

حرارت از پایین فقط 

برای کیکی که من توی این تاپیک گذاشتم دما باید قبل از شروع کار روی ۲۲۰ درجه تنظیم بشه و کیک بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه توی فر باشه بعد خارج بشه و توی محیط و داخل قالب و خنک بشه یع از قالب خارج بشه 

تو پست اول تاپیکم با جزییات توضیح دادم گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم..ولی فک کنم مایکروفر من توستره یا نمیدونم چشه..با ۱۵۰ جزغاله میکنه..۲۲۰ خیلیه

آآآ فر ندارین 

نه نه کلا این دما رو فراموش کنید که گفتم 

این دمایی که عرض کردم برای فر گازی هست 

شما آون توستر دارید 

من متاسفانه آون ندارم و خیلی به کار باهاش وارد نیستم 

توی مایکروفرم هم کیک نمیپزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آآآ فر ندارین  نه نه کلا این دما رو فراموش کنید که گفتم  این دمایی که عرض کردم برای فر گ ...

فر ندارم🤣😩 فک کنم باید به فکر فر باشم..گازم صفحه ای رو کابینت نصبه...الانم با یه کیک پز برقی کیک ساده رو میپزم..همین کیک ساده و کاکائویی اینا کافیمه فک کنم🤣🤣🌹

🖤
فر ندارم🤣😩 فک کنم باید به فکر فر باشم..گازم صفحه ای رو کابینت نصبه...الانم با یه کیک پز برقی کیک س ...

آره فعلا تو همین مرحله بمونید تا فر گازی بخرید🤣

فر های تو کار سینجر تازگی خیلی خوشگل  و مقرون به صرفه زده برید تو سایتش نگاه کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل همیشه عالی 

دخترت اسمش چی بود کوچولو بود دیدمش دلم براش تنگ شد فکر کنم اسمش ایه بود درسته 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
مثل همیشه عالی  دخترت اسمش چی بود کوچولو بود دیدمش دلم براش تنگ شد فکر کنم اسمش ایه بود درسته& ...

ممنونم 

بله اسم دخترم آیه خانومه 

الان دیگه ۴ سال و نیمه اس🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم  بله اسم دخترم آیه خانومه  الان دیگه ۴ سال و نیمه اس🌹

اخی الهی اگه دوست داری عکسشو بزار من یادمه کوچولو بود خوابیده بود خداحفظش کنه 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅