2777
2789
عنوان

اومدم ثواب کنم کباب شدم

2070 بازدید | 72 پست

بچه ها من دیروز داشتم میرفتم دنبال دخترم از کلاس بیارمش سر چهاره را پشت چراغ قرمز بودم یه بچه کار از این گل های نرگس دستش بود همشم پلاسیده شده بود اومد یمتم و گفت خاله ازم بخر من حقیقتش خیلی دلسوزم دلم کباب شد سریع 3 شاخه خریدم 25 هم دادمش گفت خاله سردمه سوارم میکنی یکم جلوتر پیاده شم گفتم بیا ... خلاصه موقع پیاده شدن در رو نبست منم بدون اینکه متوجه باشم راه افتادم و احساس از تو آینه دیدمش هی صدا میزنه اینقده دستپاچه شدم تعادلم رو از دست دادم با یه مینی بوس برخورد کردم خیلی شوکه شدم کاپوت و گلگیر قالپاق و سپر ماشین داغون شد  نگه داشتم ماشینو خیلی غصم شد گفتم خدایا من که تا جایی که از دستم بربیاد کمک به خلقت میکنم دلم با مشکل هر کی درد میگیره اونوقت چرا باید اینطور میشد... خب چرا اون بچه در رو نبست که اینطور بشه  

شیرین 4 تومن خرجش میشه خیلی از دیروز اعصابم خورده شب عید باید خرج ماشین کنم.

اصلا گفتم دیگه از این دلسوزیا نمیکنم که اینطورم تو دردسر بیفتم.

واقعا چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده اینجوری 

میدونم دلت سوخته ولی برای ثواب ترغیبشون کن برن بهزیستی وگرنه هرچقدر پول بدی میره تو جیب اونی که اینارو نگه میداره بدتره

اونا تو ذهنشون بهزیستی یه جای بده برای همین فرار نمیکنن

خدا رو شکر کن که بلایی سرت نیومده‌..از اون سر دنیای غرب تا شرق همه باور دارن که کمک به دیگران باعث خیرو برکت میشه پس منفی گرا نباش و توکل به خودش

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

عزیزززززم

خیلی ناراحت شدی 

ولی اینطوری فک کن شاید یه خطری بوده این طوری شده 

شاید مثلا قرار بوده صد متر جلوتر یه تصادف خیلی بد داسته باشی و خدایی نکرده جونت در خطر بوده و خدا اینجوری متوقفت گرده 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

شاید اون بچه باعث شده تو با تصادفت یه اتفاق بدتر برات نیفته 

شاید یه حادثه برای جون خودت بچت یا کسی بیاد جلوت درانتظارت بود وشاید کمک کردن به اون بچه باعث شده از یه اتفاق بدتر جلوگیری بشه ....

هیچی بدون دلیل اتفاق نمی افته خدا دوست داشته اون بچه رو سر راهت نگه داشته تو مطمنی که پشت این اتفاق کوچیک یه اتفاق بزرگ تر نبود ....

درهرصورت خداروشکر کن 

شاید قرار بوده اتفاق بدتری بیوفته.از کجا میدونی؟

این درسته که میگن باید خون ریخته شه وقتی ماشین میخری؟ من دو ماه نشده خریدم ولی خونی نریختم والا دلم به حال همون حیوون هم که سربریده شه میسوزه