2777
2789

قسمتون میدم ک تاپیکو نبندین

ب حرفاتون احتیاج دارم دارم دیوونه میشمک💔

چیکار کردین چطور کنار اومدین من اون تجربه تلخو پس ذهن و قلبم داشتم و همیشه اذیتم میکرد اما کنار اومده بودم تقریباً ولی مشابهش دوبارههخ تکرار شد و حالم خیلی بده هنگیدم نمیدونم چیکار کنم 

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

مننن

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

یادم رفته بود باز یادم انداختی😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اگر پوششم یکم بهتر بود همچین اتفاقی نمی افتاد 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

یادم رفته بود باز یادم انداختی😐

ببخشید معذرت میخوام بخدا هزاربار اومدم خودمو بکشم مغزم رد دادههه نمیتونم نیاز دارم حرفاتونو بشنوم ک بتونم عاقلانه تصمیم بگیزم

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

اره خیلیا این تجربه رو دارن و یه کار معمولی در جامعه هست 

زیاد سخت نگیر و فقط سعی کن در معرض تعرض قرار نگیری 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خودمم حالم خوب نیست

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

ربطي ب پوشش نداره من زائر امام رضا توي حرمش بودم اخرين بار ك دستمالي شدم مردم مشكل دارن نه ما

دقیقا تو مراسم پیاده روی محرم دوره حرم اتفاق برا دوستم افتاد

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙