2777
2789
عنوان

اومدم ثواب کنم کباب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده باید حواسش باشه ببینه در ماشین بسته یا نه گل من ربطی به کار خیر نداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خودم ذهنیاتم یه جوریه که اگه یه اتفاق بد یا یه ضرر مالی سر راهم باشه 

تو دلم میگم حتما  حتما یه خیری  توش بوده که خدا سر راهم قرار داده

حس میکنم همه اتفاقاتی که خدا پیش روم میزاره چه خوب چه بد... برام خیر و خوبیه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
اصلا گل نرگساشم پلاسیده بود گفتم گناهه بخرم ازش    

گل نرگس زود پلاسیده میشه اگه بزاری تو آب قند همون لحظه شاداب میشه 

من خودم گل نرگس خیلی میخرم فصلش باشه 

حیف که تو شهر ما نمیشه تو خاک کاشت 🥺 اینجا خیلی یخه😁

😶
این درسته که میگن باید خون ریخته شه وقتی ماشین میخری؟ من دو ماه نشده خریدم ولی خونی نریختم والا دلم ...

نه این حرفا چیه.من اصلا قبول ندارم.به نظر من همین گوشت و مرغی هم که میخوریم کارما داره واسمون.ولی بهتر بود به عنوان شیرینی یه پولی چیزی صدقه به فقیر میدادید.بعدم بدون ماشین همینه.خودتون هم مقصر بودید که بدون اطمینان از بسته شدن در راه افتادید.بی تجربگی کردید.حالا هم ناراحت نباشید برا کاری که شده.شاید اتفاق بدتری می افتاد.

قسمت جالب داستان اینجاس یکی از دوستام پول نیاز داشت چند میلیون پس اندازم رو بهش قرض دادم و با اینکه شاغلم پس اندازی ندارم حالا چون ماشین هم خریدم حالا برای تعمیرش باید طلا بفروشم  باز دیشب به این فک کردم کجای کارم اشتباهه که من قرض دادم به دوستم ولی ببین تو چه مخمصه ای گیر کردم

درسته همسرم هم همینو گفت ولی آخه چه میدونستم در رو نمیبنده

عزیزم فدا سرت پیش اومده ولی این راننده اس که باید حواسش به خیلی چیزا باشه اشکال نداره به ف ال نیک بگیر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم فدا سرت پیش اومده ولی این راننده اس که باید حواسش به خیلی چیزا باشه اشکال نداره به ف ال نیک بگ ...

هربار یه تجربه میشه الان فهمیدم که نه کسی رو سوار کنم نه دلسوزی بیجا و مهمتر از همه مطمئن بشم درهای ماشین بستس  

الهی دورت   الان مشکل من مگه گل نرگسه خیلی باحالی خنده آوردی به لبم    

اره دیگه 

همش حرص گلای پلاسیده رو میخوری🤣

فقط چرا تو شهر ما یدونه بچه ندیدم گدایی کنه🤔 اینا کجا هستن؟!

ما خودمون تو زنجان هستیم ولی من اصلا ندیدم بچه بیاد چراغ قرمز یا جایی چیزی بفروشه😍 خدا کنه هیچ بچه ای سرپرست خانواده نشه💔

😶