2777
2789
عنوان

اومدم ثواب کنم کباب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 72 پست

اگر دقت میکردی این اتفاق نمی افتاد

بخاطر دلسوزی نیست، بخاطر بی دقتی شماست

تازه اون بچه هم خواسته بهتون بگه در بازه

لطفا این اتفاق ها رو به هم ربط ندید

بزارید کار زیبای کمک کردنتون به بچه کار همچنان زیبا بمونه

اره دیگه  همش حرص گلای پلاسیده رو میخوری🤣 فقط چرا تو شهر ما یدونه بچه ندیدم گدایی کنه🤔 اینا ...

منظور از پلاسده بودن این بود که میدونستم اون گل دیگه به درد نمیخوره باید بندازمشون دئر اما فقط به این خاطر که دلشو شاد کنم خریدم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور از پلاسده بودن این بود که میدونستم اون گل دیگه به درد نمیخوره باید بندازمشون دئر اما فقط به ای ...

😂 میخوای یکم عر عر کنم؟!😁

حرص مال دنیا رو نخور 

مامان من پریروز کل طلا هاش رو فروخت یه ماشین نو خرید(۲۰۶) الان ماشینو ببینی دلت کباب میشه 

از بس کوبنده این ور اونور شده کاغذ مچاله

الان فقط حلقه ازدواجش دستشه حتی گوشواره هم نداره 🤣 بعد میگه فدا سرم پول دادم کیف کنم😐

😶
😂 میخوای یکم عر عر کنم؟!😁 حرص مال دنیا رو نخور  مامان من پریروز کل طلا هاش رو فروخت یه ماشی ...

وای با اینکه کاربریت میگه دانش آموزی ولی چقد فهمیده ای عزیزم

منم طلا میدم پس فدا سرم  

واقعا اینطور فکر کنم؟ میدونی میگم خدایا الکی الکی تصادف شد

اصلا الکی تصادف نکردی ....

ببین من رشته تحصیلیم فلسفه بود راجب این مساعل بیشتر متوجه می شم توضیح دادنش جای بحث داره ....

تو این دنیا یه بد وجود داره یه بدتر ....

اگه تو ازاون بچه گل خریدی و ثواب کردی دل اون بچه رو شاد کردی این خودش یه فرصت بوده برات که خدا اون بچه رو سر راهت قرار داده شاید خواسته تورو امتحان کن ....

واینکه تو اون بچه رو سوار کردی اون مامور نجات تو یا اون اتفاق بدتر تو بوده که ناخودآگاه از عالم غیب فرمان می گرفته 

ناشکری نکن برو خداروشکر کن که خودت بچت سالم هستید 

تو این دنیا حتی حرکت کردن برگ درختا هم حکمت داره چه برسه با این اتفاق ها 

گیر افتادن تو تو اون تصادف وتوقف تو خودش یه نشونه است 

وای با اینکه کاربریت میگه دانش آموزی ولی چقد فهمیده ای عزیزم منم طلا میدم پس فدا سرم    

مامان من بهم میگه عالم بی عمل پر رو فضول😂

درمان افسردگی ۱۰۰ درصد تضمینی دارم😐🤣

مرهم درد های خاله هام هستم🙂جوری که شوهر خاله هم وقتی منو میبینن جوری تو خونه کار میکنن که ... اینطوری کار نمیکنه🤣

عشق دایی هام هستم جوری که ۴ تایی باهم باشیم خیلی راحت یدونه خونه رو خاکستر میکنیم😎

عمه هامم عینه ... ازم میترسن✋🏻😁

همدست زنعموم هستم و .....

و عشقمم مامان مامانم هس 

لیست دشمن هام هم طرف پدرم جز زنعموم🤣

و تنها کسایی که باهاشون حال نمیکنم داداشه ۸ ساله و مامان بابامه💃

کلا کشته مرده زیاد دارم😁

تو فامیل به اسم صدام نمیکنن 

بهم میگن زلزله توکیو 😄

😶
مامان من بهم میگه عالم بی عمل پر رو فضول😂 درمان افسردگی ۱۰۰ درصد تضمینی دارم😐🤣 مرهم درد های ...

حق دارن بانمک

الهی خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه همیشه روحیه شادابتو حفظ کن 

گاهی آدم از کوچکتر ها هم انگیزه و امید و صبوری و محکم بودن یاد میگیره واقعا خودت نمیدونی الان چقد انگیزه گرفتم

چقد خوب توضیح دادی ... شاید واقعا بلای بدتری سرم میخاست بیاد

این عالم یک نواخت نیست هرچی برای رفع بلای یه چیز دیگه است به حکمت خدا ایمان داشته باش 

هرعلتی تو دنیا یه معلولی داره که خیلی هاش ما ازش آگاه نیستیم نمونش پسر گل فروش علتی بوده برای اینکه تو تصادف کنی وازیه اتفاق خطر ناک جلوگیری کنه 

امیدت به خدا باش ازکار ثوابی که کردی هم پشیمون نباش ..

گلم شاید قرار بود اتفاق بدتری میفتاد منم جلو در خونه کمک یکی کردم برگشتم خونه کالسکه پسرم برداشتم بریم بیرون گوشیم جلو در افتاد ضربه خورد منم گفتم تازه خب کمک یکی کردم خواهرم گفت شاید اتفاق بدتری خواست بیفته 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤