قشنگ ترین شبی که تو زندگیم داشتم و قطعا تکرار نشدنیه اررو میکنم بعد سالیان سال همینقدر خوبو خوشبخت کنار هم باشیم بهترینم🥺
بماند ب یادگار...♥️
در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امشب نه عزیزم الان ۱۲ گذشته ۱۷ امه دیشب بود که الان چون ۱۲ گذشته میشه پریشب
در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
و اینکه کلا تو خانواده ما دوستی دختر و پسر عادیه و روابطمون جلو بقیه ام بود تو جمعو اینا
دقیقا تاریخ تولد من الهی خوشبخت بشیددد عشقتون پایدار😍😍😍
اخییی عزیزم🥺🥺🥺
مرسی مهربون🥺😍♥️💋