2777
2789
عنوان

قشنگ ترین شب زندگیم🥺🌙

831 بازدید | 42 پست

۱۴۰۰/۱۲/۱۵ شب عروسیمون🥺

قشنگ ترین شبی که تو زندگیم داشتم و قطعا تکرار نشدنیه اررو میکنم بعد سالیان سال همینقدر خوبو خوشبخت کنار هم باشیم بهترینم🥺

بماند ب یادگار...♥️

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

فقط بدون زندگی همیشه به شیرینی شب عقد نیست سختی زیاد داره

باید تو زندگی گذشت داشته باشی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

مبارکتون باشه😍😍

عشقتون پایدار💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
امشب عروسیتون بود؟ یا سالگرده

امشب نه عزیزم الان ۱۲ گذشته ۱۷ امه دیشب بود که الان چون ۱۲ گذشته میشه پریشب

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
تو دوران دوستی در چد بودین

پسر عممه از اول مادرامونو در جریان گذاشتیم

و اینکه کلا تو خانواده ما دوستی دختر و پسر عادیه و روابطمون جلو بقیه ام بود تو جمعو اینا 

مبارک باشه عزیزم 🥺♥️💋

مرسی قشنگم🥺♥️💋

پسر عممه از اول مادرامونو در جریان گذاشتیم و اینکه کلا تو خانواده ما دوستی دختر و پسر عادیه و روابط ...

از لحاظ عاطفی مدنظرمه

بوس و بغل و اینا؟😬

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
دقیقا تاریخ تولد من الهی خوشبخت بشیددد عشقتون پایدار😍😍😍

اخییی عزیزم🥺🥺🥺

مرسی مهربون🥺😍♥️💋