2777
2789

منو لایک کن برام مهمه تو این وضعیتم این تایپیک

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک در میون تاپیکا همین عنوان زدی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بله بوده ولی زندگی ک از پایه خراب باشه اخرش میپاشه مگ دو نفر خیلی همت کنند ک درست شه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من حاضرماما شوهرم نه💔💔💔💔💔💔💔

چرا عزیزم میخواید جدا شید؟مشاوره هم رفتین؟

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
چرا عزیزم میخواید جدا شید؟مشاوره هم رفتین؟

دعوامون شد

ما عقدیم

بعد گف به درد هم نمیخوریم فقط طلاق

هنوز مشاوره ترفتیم

برا طلاق توافقی قراره بریم

خدایا همه امیدم به توعه♥️
من حاضرماما شوهرم نه💔💔💔💔💔💔💔

اگ شما تلاش کنی ولی شوهرت همون ادم سابق باشه و تو فقط از جانب اون ب خودت وعده بدی فایده نداره. صحبت کنید ی جور حل کنید طلاق گرفتن راحته مشکلات بعدش ممکنه اذیت کنه هردوتاتون رو

دعوامون شد ما عقدیم بعد گف به درد هم نمیخوریم فقط طلاق هنوز مشاوره ترفتیم برا طلاق توافقی قراره ...

با ی دعوا ک طلاق نمیگیرن. شما برا طلاق توافق نکن اگ دوسش داری عقب وایستا.بهرحال اگ درخواست طلاقم ک بده میفرستن مشاوره

اگ شما تلاش کنی ولی شوهرت همون ادم سابق باشه و تو فقط از جانب اون ب خودت وعده بدی فایده نداره. صحبت ...

اگه اون اذیت میشد هیچ وقت طلاق نمیخاست

حتما راحته همینطوری😭😭😭😭😭

من خیلی اذیتم😭

با ی دعوا ک طلاق نمیگیرن. شما برا طلاق توافق نکن اگ دوسش داری عقب وایستا.بهرحال اگ درخواست طلاقم ک ب ...

وکالت طلاق رو به من داده

تو تاپیک های قبلیم هس بخونی

اگه اون اذیت میشد هیچ وقت طلاق نمیخاست حتما راحته همینطوری😭😭😭😭😭 من خیلی اذیتم😭

الان سرش داغه نمیفهمه از لجبازی اینقد پافشاری میکنه