2777
2789

حق با منه یا شوهرم خیلی اذیتم میکنه باهام لج میکنه این چند روزه خواهرم از خارج اومده کار دکتری دارع باهاش میرم اخه بامن خیلی راحته وفقط من سر از کارای دکتری واینا درمیارم.قرار بود خواهرم بیادباهامون خونمون برا ظهر دیگه کار پیش اومد ساعت ۱۰ صبح با مادرش رفتیم برا دفترچه سلامت بگیرم برا خودم وشوهرم ازاونورم رفتم بانک‌ برا عمل خواهرم پول کارت ب کارت کنم دیکه ساعت ۱۲ شد اومدیم خونه بابام تو راه بهش گفتم ساعت ۱۲ دیگه اگ مامانم ناهار دروس کرده ناهار میخوریم ومیایم الان دیگه وقت نیست من چیزی دروست کنم.میگفت ن من نمیام هر روز هر روز نمیشه خونه بابات باشیم ظرفات کپک زدن از بس خونه نیستیم خواهرت بیار بریم خونه چیزی دروست کن...گفتم عزیزم الان وقت نیست چیزی درست کنم چرا لج میکنی باهم اونجا ی چیزی میخوریم بعد میایم شام درست میکنم میگفت ن گذاشتم دم در ورفت خودش میگفت ناهار بخور زنگ بزن بیام سراغتون خونه خودمون باید برام غذا درست کنی داد میزد پشت تلفن خدایا خسته شدم خودت خلاصم کن از این اشغال بیشعور ازوقتی خواهرم اومده همش لج میکنه باهام میدونه نمیتونم حرفی بزنم چون مجبورم خواهرم بهم احتیاج داره وقراره چند روز دیگه بریم شهرستان برا عملش منو شوهرم ببریمش.چند روز پیش بهش گفتم اروم رانندگی کن خواهرم میترسه ازرانندگیت دوروزه باهام قهر کرد باهام حرف نمیزد تا خودم رفتم منت کشیش 😭بخدا خسته شدم نمیتونم تحمل کنم رفتارشو حالا مقصر منم یا اون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میدونی اون لجبازه تو چرا گیر میدی؟ حق داری واقعا اخلاقش رو مخه شوهر منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی میتونستی بری خونه خودت بگی مامانت غذا بفرسته یا یه همبرگری چیزی سرخ میکردی قضیه حل میشد

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

نمیدونم به نظرم هر دو مقصرین شاید شما با اومدن خواهرت فراموش کردی کع زندگی مستقلی داری شاید همسرتون داره الکی بهونه میگیره و نمیتونه یه مدت این شرایط و تحمل کنه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

مقصر دوتاتون هستین مگه بچه این. ما وقتی کار داریم من نمیرسم غذادرست کنم غذا میگیریم میریم خونه یا اسنپ سفارش میدم بیارن. خوب نرسیدم کارداشتم. شوهرمنم باشه خوشش نمیاد بیاد خونه ما

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

خب یه جورایی هم حق با همسرته. خواهرت شهرستان عمل داره ،واقعا چرا شماوهمسرت باید ببرینش؟؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

چند روز پیش تهران بودیم رفته بودیم سراغ خواهرم چند روز خونه کرفتیم تهران میرفت اسنپ کار میکرد دیشب داشتم با اینستاش بازی میکردم یهو تو سرچش رفتم زده بود ج.......ده تهرانی از ع.....ب ببخشید نمیتونم بگم اخه میترسم گزارش بزنن ازاین چیزای سرچ کرده بود بنظرتون عادیه یا مشکوک میزنه اصلا ازش انتظار نداشتم فوری نشونش دادم رنگش عوض شد گفت من نبودم شاید یکی دیگه سرچ کرده دروغ میگه خودش بوده چرا زده تهرانی فقط؟