2777
2789

چطوری میشه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اعتماد کیو میخوای جلب کنی؟

مشتری ها 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این زمینه اطلاعی ندارم، گفتم شاید نامزدی چیزیه 😐😁

😂😂هر موقع نامزد کردم میام ازت میپرسم 

امروز زکریام کاملا راضی😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

باید اولش جنس ارزون بدیخوشرو باشیو با حوصلهو در آخر مثلا اگر فروشنده لباسی ازشون تعریف کنی بگی خیلی ...

مرسی گلم 

چطوری صادق باشم گلم؟

بله برای کسی میخواما بهش اعتراف کرده تازه و امروز میخواد ببیندش بعد اعتراف

من تجربه شخصیه خودمو میگم 

علاوه بر این که باید شنونده ی خوبی باشه 

یعنی به دقت حرفاشو گوش بده به خاطر بسپاره و به حرفای طرف  اهمیت بده و اگر حرفی میزنه تا آخر پای حرفش بمونه 

یه سری رفتار هست که میتونه از همون اول پایه ریزیش کنه 

مثلا صبح تا شبشو با طرف به اشتراک بذاره 

مثال صبح بیدار شده    صبحونه خورده   داره میره بیرون قراره یکی بیاد خونشون 

یکی به گوشیش زنگ میزنه  یا پیام میده 

همه و همه   رو یه مپت اطلاع بده با جزئیات 

این به مرور به اون فرد میفهمونه که برام مهمی و اعتمادش جلب میشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗