2777
2789
عنوان

خانوما شده دو کلمه نتونین با شوهر یا نامزدتون صحبت کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 64 پست
عزیزم منم اوایل آشنایی مشاوره میرفتم،بهم میگفت این کارو بکن اون کارو بکن تا بتونی شوهرتو آروم کنی،ال ...

چقدر کامل گفتی🥲

خیلی دلم گرفت برای شما

انشالله خدا شادی رو به زندگیت برگردونه عزیزدلم ❤❤

من با این آقا رسمی نمیشم خیالت راحت 

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کامل گفتی🥲 خیلی دلم گرفت برای شما انشالله خدا شادی رو به زندگیت برگردونه عزیزدلم ❤❤ من با ا ...

عزیزمی❤️❤️❤️مررررسی عزیزم.از زندگیت لذت ببر بزار کسی که قدرتو میدونه باهات باشه،کسی که جونشم واست بده نه که به همه چی ایراد بگیره.بهترینا نصیبت بشه گلم.🌹

دقیق شوهر من میکه کلا مقصر تویی تو روانیی حتی دیدم تو اینستا برای مشاوره هم ندشته زنم روانی 

آخ آخ

آدم قلبش میخواد از حرص بایسته 

تو روز روشن بهت تهمت میزنن 

خدا گوششو بپیچونه که اینقدر تو رو اذیت نکنه♥️😢

علاقه خیلی مهمه همینطور که نمیتونید باهم صحبت کنید بقیه مسائلم به مشکل میخورین چجوری میتونی تو اغوش ...

من سابقا شکست عشقی داشتم از اون عشقای داغ و اتشین 

میخواستم یه خواستگاری سنتی رو تحربه کنم ببینم علاقه ای که در این بستر به وجود میاد چجوریه که پشیمونم کرد 

فوق لیسانسیا کلن دیوونع میوونه ان 😂درس زیاد بهشون فشار اورده خودتو نارحت نکن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
الان بگم تو فکر دکتراست چی میگی؟😂🥲

میگم بدبخت شدی از این به بعد تا بگی ب میگه اره تو خوبی بعد خودشو میزنه 🤣

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
من دکترام ولی دیونه نیستم    

شما خانومی ایشون آقاست 😑آقایون کشش نداره مغزشون

🤣🤣🤣🤣 اقایون اکثرا عقل ندارن اصلا بلد نیستن با ی خانم چ جوری رفتار کنن

😂واقعا الحمدالله مجبور نیسم تحملشون کنم