2777
2789
عنوان

خانوما شده دو کلمه نتونین با شوهر یا نامزدتون صحبت کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 64 پست
ولش کن کسی که اول راه اینجوری میکنه بعدش میخواد چی بشه  تهدید کن درس نشد ولش کن

اینقدر غصه خوردم که نمیتونه یه همدم خوب باشه برام🥲

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
نامزدمه عزیزم  دیگه حوصله بزرگ کردن پسرای مردم رو ندارم😢

بزرگ کردن نیست

گاهی خیلی چیزا خوبه تو یه زمینه طرف میلنگه 

هیچکس کامل نیست عزیزم،نهایت یه مشاوره برین اگه نیومد یا دوباره بازی دراورد ببخیالش

خداروشکر رسمی نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان گوش ببین چی میگم اول رابطه همیشه شیرین ترین ولذت بخش ترین قسمت از یک رابطه است وقتی اول آشن ...

ولله به خدا به پیغمبر هزار بار اومدم کات کنم یا خودش نمیره یا مامانم اجازه نمیده

الانم یکی دو روزیه قلب مامانم وضعش وخیم شده جرئت ندارم صدانو بلند کنم حتی:/

حتما بهم بزن مسئله مهمیه  این وسط علاقه ای وجود نداره برای همین انقدر مشکل دارین

من با علاقه ای که نیست کنار میام ولی احساس میکنم بلوغ عاطفی و هوش اجتماعی نداره

بزرگ کردن نیست گاهی خیلی چیزا خوبه تو یه زمینه طرف میلنگه  هیچکس کامل نیست عزیزم،نهایت یه مشا ...

چشم عزیزم

۱۵ فروردین وقت مشاوره دارن دعا کن هرچی به صلاحمه پیش بیاد برام🥲❤

مرسی از وقتی که گذاشتی برام♥️♥️

بگو تو نمیخوای باهاش زندگی کنی که مهم اینه که من باهاش بتونم بسازم زندگی با اینجور آدما خیلی سخته

دو کلمه حرف نمیتونیم درست و حسابی بزنیم اون آبی من قرمز :/

برام دعا کن عزیزم

مرسی از وقتی که برام گذاشتی ♥️🥲

من با علاقه ای که نیست کنار میام ولی احساس میکنم بلوغ عاطفی و هوش اجتماعی نداره

علاقه خیلی مهمه همینطور که نمیتونید باهم صحبت کنید بقیه مسائلم به مشکل میخورین

چجوری میتونی تو اغوش مردی بری که درکت نمیکنه  ازدواج برای ارامشه نه بدتر شدن شرایط

عزیزم منم اوایل آشنایی مشاوره میرفتم،بهم میگفت این کارو بکن اون کارو بکن تا بتونی شوهرتو آروم کنی،الان سیزده ساله دیگه شده روال زندگیم،نه حرفی میزنم که خلاف میلش نباشه نه کاری میکنم،کلا خود واقعیم نیستم یه آدم ساخته شده واسه شوهرم شدم.از همه چیزم گذشتم واسه زندگیم.من میفهمم چی میگی،هر حرفی حتی عادی هم زود جبهه میگیره.اگه دلت یه زندگی خوب و آروم میخواد ولش کن ولی اگه دوست داری بعد از چند سال بشی یه ربات باهاش بمون.🌹 من یه جورایی دیگه نمیتونم درست کنم زندگیمو به همینشم راضیم.با چشم باز انتخاب کن.🌹

خدا همه مامان ها رو حفظ کنه ولی ممکنه نظرشون درست نباشه. تو میخوای یک عمر باهاش زندگی کنی نه مامان. ...

برام دعا کن گلم

مرسی از جواب دادن و وقتی که برام گذاشتی ♥️🥲

همین الان بنداز بره  وگرنه مث ما پیر میشی  هیچ وقت تا حالا نفهمیده مقصره حتی یکبار تو این ...

دیدی؟

آدمو به حرص و جوش میندازن 

کاش مشکل شما هم حل بشه عزیزم دعا میکنم🥲♥️