2777
2789

شوهرم میگه جدا بشیم ولی میگه توافقی من طلاق نمیخوام ،برادرش توی دادگاه هست ،حالا میخوان منو مجبور کنن که توافقی جدا بشیم به من میگه تو برو درخواست مهریه بده من گفتم من نه مهریه می‌خوام نه طلاق ولی اگه تو طلاق میخوای بدی خودت برو درخواست بده هر چی نظر دادگاه باشه ولی میگه یا توافقی یا برو درخواست بده 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

چرا مشگلتون چیه

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو درخواست نده به هیچ وجه مگراینکه تصمیمت همون توافقی باشه ولی خودت نرو برای درخواست بزار اون بره جلو

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بگو اااا زرنگی؟توافقی جدا شیم راحت ؟که مهریه ام ندی؟مشکل مهریه نیستااااا مشکل زرنگ بودنه ک تو کت ادم نمیره بگو اگه میخوای جدا شی برو درخواست بده مهریمم بده ازین زرنگ بازیا نداریم 

چه زرنگه....شمارو ساده گیراورده

میدونه اگه خودش درخواست طلاق بده علاوه بر مهریه باید نصف تمام داراییشو بده به شما.بخاطر همین میخواد یا توافقی باشه یا از طرف شما باشه.

قبل از مشورت با وکیل هییییچ اقدامی نکن

۱۲ ساله ازدواج کردیم حالا میگه برو خونه ی مادرت درخواست مهریه مهریه بده 

خونه ی مادرت نرو 

اونوقت میگه زنم تمکین نمیکنه و به ضرر توست

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

برادرش توی دادگاه هست با تهدید و ...میخوان منو مجبور به طلاق توافقی کنن من زیر بار نرفتم گفتم تو طلاق میخوای خودت برو درخواست بده

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد