2777
2789
عنوان

رژیم 40 روزه آب درمانی

151 بازدید | 22 پست

سلام 16 سالمه قدم 162 وزنم 68 میخام رژیم آب درمانی بگیرم به مدت چهل روز شایدم کمتر  حالا تا جایی که وقتی به وزن و اندام دلخواهم برسم ادامه میدم میخام 45 کیلو باشم یا 50 چون معمولا استخون بندیم هم درسته بازم چاق نشون میدم 45 بشم اوکیع فقط کسی پایه رژیم بامن هست بیاد باهم بگیریم شروع کنیم هروز انگیزه بدیم به همدیگه اینجا اعلام کنیم 

من قبلا هم گرفتم این رژیمو و 10 کیلو کم کردم متاسفانه پرخوری کردم باز چاق شدم حواسم نبود ولی الان ایندفعه دیگه واقعا بدم آمده خستم میخام مثل بقیه همسنام و دوستام اندامم قشنگ باشه کمرم باریک باشه شکمم تخت بشه ایندفعه بازم تلاشمو میکنم و بعد دیگه خیلی حواسم جمع میکنم باز چاق نشم 

ویتامین و اینات نیفتاد؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته لاغری یعنی زیبایی ... خودتونو با این معیارهایی که فیلم ها و صنعت مد عرضه میکنه نسنجید لطفا .... آخه چرا آدم فقط آب بخوره ؟؟؟ مطمئن باش به اون وزن دلخواهت هم برسی باز یه ایرادی از خودت میگیری!!چون این تفکر اول عزت نفستو نشانه رفته بعد اندامت

عزیز رژیم های سخت نمیتونی همیشه ادامه بدی و باز وزن برمیگرده یه روتین ورزش و کم خوردی در حدی که اذی ...

آخه دیگه خسته شدم انگار از خودم بدم میاد بقیه دخترا اطرافم میبینم اندامشان خوبه ولی من حسرت میخورم دلم میخاد لاغر باشم و کمر باریک و شکم تخت و اندام قشنگ داشته باشم باشگاه هم میرم ولی میخام زود وزنم کم بشه اندامم قشنگ باشه😔

تصمیم ندارم این کار و کنم ولی میشه توضیح بدید در موردش لطفن

یعنی خب فقط آب میخوری هرچند روز ک بخای و ارادت بکشه و بتونی من قبلا انجام دادم خیل خوب شدم ولی رعایت نکردم و باز چاق شدم میخام ایندفعه سفت سخت این رژیم با ورزشم بگیرم و دیگه نمیزارم خراب بشه

آخه دیگه خسته شدم انگار از خودم بدم میاد بقیه دخترا اطرافم میبینم اندامشان خوبه ولی من حسرت میخورم د ...

خودتو مقایسه  نکن هرجور هستی خودتو دوست داشته باشه ورزش و رژیمم بگیر  ولی واسه سلامتی خودت ‌

این رژیما نمیتونی دائم  بگیری سنت کمه از قد و رشد میفتی   هرچی هست بخور ولی کمترش کن و زیاد سراغ فست و فود و قند مصنوعی نرو حذف نکنا ولی کمترش کن تو الان بدنت به همچی نیاز داره بخصوص که اکثر خانما ایرانی  کم خونی دارن

قشنگ اراده کن از فردا ناشتا یه لیوان اب ولرم بخور صبحانه  بیشتر سفیده  تخم مرغ  میان وعده داشته باش ناهارم پیمانه  بگیر مصرف برنج و ماکارانی  دوپیمانه بخور

‌ چرا ولی خب باید ویتامین مصرف کنی من نمی‌خوردم بعد رژیم ضعیف شده بودم یکم رفتم دکتر بهم داد

بیا با یه روش دیگه لاغر کن خوشگله الان جوونی متوجه نمیشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹