2777
2789

لباس های شیک من همیشه خدا یه تیشرت دارم برا مهمونی اونو میپوشم نگاه کردم دیدم موهاشون مش مژه و ناخن کاشته چرا باید وضع من با یه شوهر وضع خوب این باشه اخه هیچ اعتماد به نفسی نداشتم حرف بزنم فقط میگفتم زود برگردم خونه

ظاهرشون با باطن زندگیت مقایسه نکن تو ام چیرایی داری ک اونا حسرت میکشن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. اما دست پر طلا زیبایی نداره ها. یا کاشت مژه یا ناخن! که چی بشه!

اما لباسو با برنامه ریزی بخر همیشه یکی نپوشی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

راستش فکر میکنم همش شعاره ظاهر زندگی و باطن زندگی

فقط ما فک می‌کنیم کسی که پولداره غصه هم حتما لزوما نباید داشته باشه

ولی غصه و کم و کاستی برای همه هست...قرار نیست چون پولداره مشکل دیگه ای نداشته باشه، و با شنیدن مشکلاتش بگیم دیدی اینم مشکل داره پس خوشبخت نیست

واقعیت اینه که آدمای بی پول هم مشکل دارن و شاد نیستن

ولی با پول میشه تا حدودی شادی رو تجربه کرد....خودم بچه بودم خنک بودم نمی فهمیدم..الان می بینم فقط با این حرفا خودم رو گول زدم