2777
2789
منم فقط اوایل نوزادی ماساژ دادم دیگه ندادم خودبخود ۱۴ماهگی خوب شد

خدا رو شکر 

ما اصلا نمیدونستیم باید ماساژ بدیم دکتر نگفته بود

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
خداروشکر در چ حد بود پسرت????

ممنون نترس خوب میشه پسرمن همیشه چشماش درحال اشک ریختن بود باعفونت زیاد همیشه دستمال تمیز کناردستم بود خیلی ناامید بودم که حتماباید ببرم میل بزنم اما خداروشکر خودش خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر  ما اصلا نمیدونستیم باید ماساژ بدیم دکتر نگفته بود

من امتحان میکردم هروقت ماساژ میدادم اشک وعفونتش بیشترمیشد چون حس میکنم هرکاریم کنیم دست تمیز نیست نمیدونم تجربه من این بود

پسر منم یه چشمش از یک سالگی وقتی بیرون می رفتیم اشک می‌ریخت فکر میکردم از سوز سرماست ولی هوا گرم شد ...

دکتر نبرم تا حالا

ی هفته س دارم ماساژ میدم بهتر شده قبلا خیلی اشک میریخت  از قی چشمش باز نمیشد الان قی مرتفع شد فقط چشمش کمی اشک میریزه

پسرم بعد تولد دو هفته چشماش عفونت کرد و اشک میریخت بهم گفتن ماساژ بده  ی هفته دارم ماساژ میدم ...

اشکال نداره شما فقط ماساژ بده عزیزم خودش خوب میشه دختر منم اینطوری بود

دکتر نبرم تا حالا ی هفته س دارم ماساژ میدم بهتر شده قبلا خیلی اشک میریخت  از قی چشمش باز نمیشد ...

به خاطر عفونت ببر عجب، پسر من یکساله که بود خاک رفته بود چشمش دکتر واسش چند تا قطره داد و قرص عفونت خوب شد، حتما ببر 

توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.
خیلی میترسم

نه بابا ترسی نداره عزیزم تا دوماهگی اینطورین بعضی از بچه ها حساسن به میکروب اگه دیدی خوب نشو دکتر بهت قطره میده اگه دوباره خوب نشو تو یک سالگی چشم پزشگ یه کاری میکنه نمی دونم چیه که درست میشه اصلا خودش تا دوماهگی خوب میشه پس ترسی نداره عزیزم