بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرم بعد تولد دو هفته چشماش عفونت کرد و اشک میریخت بهم گفتن ماساژ بده ی هفته دارم ماساژ میدم ...
منم پسرم مشکل نی نی شماروداشت اما خیلی شدید ۸ماهگی آخرین باری که بردم دکتر چشم پزشک گفتن ۱سالگی اگه خوب نشد بیارمیل بزنم ولی من نرفتم ازترس والهی شکر۱سال ودوماهگی کامل یهوویی خوب شد
پسرم بعد تولد دو هفته چشماش عفونت کرد و اشک میریخت بهم گفتن ماساژ بده ی هفته دارم ماساژ میدم ...
پسر منم یه چشمش از یک سالگی وقتی بیرون می رفتیم اشک میریخت فکر میکردم از سوز سرماست ولی هوا گرم شد باز اشک میریخت تا اینکه بردم چشم پزشک به قول تو احتمال داد که مجرا بسته هس اسکن چشم نوشت ولی چون خیلی کوچک بود هی سرشو تاکنون میداد تا اینکه منشی و دکتر اومدن بالا سر بچه تا وقتی ثابت شد که نه الحمدالله بسته نبود، آیا اسکن چشم نوشته واسه بچه ات؟ شاید باز باشه ها از دکتر بخاه بنویسه
توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.
ینی ی ذره از قیافش بمن نکشیده ولی ویژگی های اخلاقیش ب خودم کشیده فک کن از الان خودش شیشه شیرشو میگیره یا مثلا دعوا میکنه ک دستمو بکشم ک دستشو بذاره رو سینم و... حتی از روز وول رو گردنش تسلط داشته و میتونه بچرخه