2777
2789
عنوان

کیک شیفون

3962 بازدید | 15 پست
سلام من از این دستور می خوام کیک درست کنم چند تاسوال داشتم

1 اگر به جای اب شیر بریزیم ایرادی داره؟

2 قالب شیفون چیه؟ من قالبم یه ماهیتابه چدن مستیطل شکل
یکی دو تا هم قالب فلزی شکل دار دارم حتما باید تو قالب خاصی باشه؟؟

http://www.mamisite.com/pastry/cake/854-chocolate-chiffon-cake

از این دستور


پیمانه هم ندارم کسی می دونه یه پیمانه چقدر میشه . نسبت به این لیوان دسته دار فرانسوی ها

مرسی
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
شیر به جای آب تو هر کیکی بهتر فکر کنم. پیمونه رو خودت انتخاب کن مثلا اگه یه لیوان رو یه پیمونه حساب میکنی تا آخر کیک از همون لیوان استفاده کن مثلا 2.3 پیمانه از اون لیونه 2.3 رو پر کن بعدی رو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کیک اسفنجی نیست همه کیک پزای ماهر میدونن کیک اسفنجی که برای خامه کشی درست میشه نباید مایعات مثل اب و روغن داشته باشه من چندتا کیک تولد پختم بدونه مایعات عالی شد از دستور خانم طوروسیان تو گوگل بزن فیلمشک هست دقیققققق میبینیییی
یه روزی. یه جایی. یه کسی. یه جوری. یه چیزی.... صبر داشته باش!
ممنون روشنک جون
این کیک برای خامه کشی خوب نیست؟؟
کلا تو این دستور نوشته ه بود قالب مخصوص شیفون نمی دونم قالبش چه قالبییه؟

اگر شیر جای آب بریزم خوب میشه؟
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
اتفاقا من دیشب کیک شیفون شکلاتی درست کردم بردم خونه مادرشوهرم خیلی خوب شد
قالبش زیاد مهم نیست من تو قالب فلزی معمولی ریختم حتی تفلونم نبود
فقط حواست باشه بلافاصله که از فر در آوردی قالبتو وارونه کنی حتما
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
واست اندازه گرفتم یه پیمونه میشه حدودا یه سانت از این لیوان فرانسوی ها کمتر
یعنی از جایی که دسته شروع میشه
ببخشید نمیتونم خوب توضیح بدم
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
کیک شیفون شکلاتی
مواد لازم:

شکر / 1 و 3/4 پیمانه
آرد / 1 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو / 2/3 پیمانه
جوش شیرین / 1 قاشق چایخوری
نمک / 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ / 7 عدد
آب / 3/4 پیمانه
روغن / 1/2 پیمانه
وانیل / 1/8 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

فر را در 180 درجه روشن و گرم کنید. کف قالب مخصوص شیفون با ارتفاع 10 سانت را کاغذ روغنی بگذارید.
5 ماده اولیه را باهم مخلوط کنید. ( شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک )
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده های تخم مرغ را با آب، روغن و وانیل مخلوط کرده و کاملا بزنید تا یکدست شده و کمی تغییر رنگ دهد.
مخلوط زرده را با مخلوط آردی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده ها را بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
سفیده زده شده را کم کم به مخلوط قبلی اضافه کرده و فولد کنید. ( به آرامی و به صورت دورانی زیر رو کنید تا مخلوط شود )
مواد را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر بپزید.
با سیخ چوبی یا خلال دندان، از پخته شدن کامل کیک اطمینان حاصل کنید و سریع قالب را وارونه کرده و یک ساعت به همان شکل وارونه کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس کیک را به آراامی جدا کنید.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز