شیر به جای آب تو هر کیکی بهتر فکر کنم. پیمونه رو خودت انتخاب کن مثلا اگه یه لیوان رو یه پیمونه حساب میکنی تا آخر کیک از همون لیوان استفاده کن مثلا 2.3 پیمانه از اون لیونه 2.3 رو پر کن بعدی رو نمیدونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این کیک اسفنجی نیست همه کیک پزای ماهر میدونن کیک اسفنجی که برای خامه کشی درست میشه نباید مایعات مثل اب و روغن داشته باشه من چندتا کیک تولد پختم بدونه مایعات عالی شد از دستور خانم طوروسیان تو گوگل بزن فیلمشک هست دقیققققق میبینیییی
یه روزی. یه جایی. یه کسی. یه جوری. یه چیزی.... صبر داشته باش!
اتفاقا من دیشب کیک شیفون شکلاتی درست کردم بردم خونه مادرشوهرم خیلی خوب شد قالبش زیاد مهم نیست من تو قالب فلزی معمولی ریختم حتی تفلونم نبود فقط حواست باشه بلافاصله که از فر در آوردی قالبتو وارونه کنی حتما
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
فر را در 180 درجه روشن و گرم کنید. کف قالب مخصوص شیفون با ارتفاع 10 سانت را کاغذ روغنی بگذارید. 5 ماده اولیه را باهم مخلوط کنید. ( شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک ) زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با آب، روغن و وانیل مخلوط کرده و کاملا بزنید تا یکدست شده و کمی تغییر رنگ دهد. مخلوط زرده را با مخلوط آردی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند. سفیده ها را بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد. سفیده زده شده را کم کم به مخلوط قبلی اضافه کرده و فولد کنید. ( به آرامی و به صورت دورانی زیر رو کنید تا مخلوط شود ) مواد را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر بپزید. با سیخ چوبی یا خلال دندان، از پخته شدن کامل کیک اطمینان حاصل کنید و سریع قالب را وارونه کرده و یک ساعت به همان شکل وارونه کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس کیک را به آراامی جدا کنید.