2777
2789

یه دوست دارم مکانیک شریف می خونه و دختر باهوشیه. میگه کلاس سالیانه ندیده، مدرسه هم می رفته،

هفته ی اول تشریحی می خونده و کتاب های درسی رو قورت می داده و تمارین فرمول بیست حل می کرده 

و هفته ی دوم بی شمار تست می زده

(منظور دو هفته ای هست که واسه هر آزمون داریم)

من پک الماس ماز رو گرفتم ولی چون وقت نمی کنم با وجود مدرسه کلاس هم ببینم، بنظرتون این روش رو پیاده سازی کنم می تونم مهندسی معماری دانشگاه تهران بیارم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی شمار ؟

چه حرف ها 

مثلا ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا چند تا 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

خب هرکی یجور میفهمه تو ممکنه با روش اون نتونی

خب هر دومون نصف روزمون با مدرسه میره برای همین نمی تونم حداقل روش کسایی رو پیاده کنم که مدرسه نرفتن

هر کی دیدم یا مدرسه رو پیچونده یا سالیانه می دیده 

خوبیش اینه شرایط مون مشابه هست

به شرطی که برنامه‌ات رو منظم نگه داری و هر آزمون رو دقیق تحلیل کنی، قطعاً می‌تونی با همین روش به معماری تهران برسی. مهم‌ترین نکته ثباته، نه تعداد کلاس‌هایی که می‌ری.

صحبت کن نری.هرچی بیشتر مدرسه نری ، موفق تری😂 طبق تجربه شخصی

صحبت کردم و گفتن واا مشکلی داری برو غیردولتی که بذارن نری

حالا شهریه ی مدرسه ی ما:۵/۵

شهریه غیردولتی:۶۵

فکر کردن همه پولدارن:(

به شرطی که برنامه‌ات رو منظم نگه داری و هر آزمون رو دقیق تحلیل کنی، قطعاً می‌تونی با همین روش به معم ...

جدی؟ بین صحبت های بقیه، اولین نفری هستید که تایید می کنید این روش رو...🫠💥

صحبت کردم و گفتن واا مشکلی داری برو غیردولتی که بذارن نریحالا شهریه ی مدرسه ی ما:۵/۵شهریه غیردولتی:۶ ...

ای بابا.

ببین یه بار دیگه برین ، از در دوستی و محبت صحبت کنین.

مادرت هم بفرست بره ، با وعده وعید اینکه جبران میکنیم و اینا حلش کنین

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

ای بابا.ببین یه بار دیگه برین ، از در دوستی و محبت صحبت کنین.مادرت هم بفرست بره ، با وعده وعید اینکه ...

یه فکر دیگه ای که دارم اینه که کارنامه ی مازم رو که رتبه ۳۰۰ بین ۴۰۰۰ شرکت کننده شدم بفرستم پی وی معاونم و بگم می خوام برای دانشکده ی هنر بخونم و بی خیالم بشید🗿😂

کل تابستونم با مدرسه رفت