2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبح ها وقتی خابم بی اجازه میاد تو اتاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 146 پست
دیگه نپرس دیگه  ۱۵سالم بود خدا پسرمو بهم داد  خیلی زود ازدواج کردم یعنی زود دادن نه اینک ...

ای جانم خدا هردوتاتونو حفظ کنه خوبی از خودتونه حتما ⁦❤️⁩

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند ماهی خونه مادرشوهرم بودم  یه وقت من و همسرم میرفتیم تو اتاق هم دراز میکشید میخوابید تو ...

عزیزم اون عمدی میومده. شک نکن.

من مادرشوهرم دوره. اما مادر خودم از این اخلاقها زیاد داره. اصلابری یه اتاق دیگه با تلفن خودت صحبت کنی الکی میاد تو همون اتاق دنبال یه چیزی میگرده. پیدا هم نمیکنه اما تا جایی که بتونه اطلاعات جمع کنه میگرده 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
جلو مادر شوهرت شوهرتو ماچ کن حرصش بگیره😁😁😁

یبار این کار کردم 😅 

موقع تولدم بود خالم داشت فیلم میگرفت داشت میگم عروس داماد ببوس یالا 😂 

جلو همه 🤣 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
تو خونش نشستی،تا لنگ ظهر میخوابی اونوقت بهش میگی گاو؟؟ با چه ادبیاتی بزرگ شدین آخه شما؟!؟!؟

عزیزم ارام...بچه رو که ازخونه باباش نیاورده بعدشم زن چند ساله یعنی درک نداره یعنی بچه هاشو لک لکا اوردن چطور بلد نیست یه در بزنه ...میخواست بزاره برن اجاره

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
عزیزم اون عمدی میومده. شک نکن. من مادرشوهرم دوره. اما مادر خودم از این اخلاقها زیاد داره. اصلابری ی ...

😂😂😂😂😂😂😂 

وای اره گوشیم زنگ میخورد میامد در اتاق نگاه میکرد

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

اول که درو قفل کن کلید بده به شوهرت.نهایتش خرج یک کلیده. دوما تو کارای خوته کمک مادرشوهرت باش . گناه داره . با این اوصاف احتمالا زایمانت هم خونه اون بنده خداست . 

بعدم گاهی برو خونه ماد خو ت تا مادرشوهرت نفس بکشه 

کارش واقعا خیلی زشته ولی کار شما هم قابل درک نیس 

خیلی بده مادرشوهر منم اینحوریع ی بار میخوام برم بیرون علایم پریود داشتم تو اتاق بودم باشوهرم گفتمربز ...

وااای 🤣🤣

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
شوهرالدنگم ناراحت میشه چندباربهش گفتم

این دفعه باز بپوش اومدن تو یهو هین بکش دستتو بزار رو قلبت بگو ترسیدم یهو اومدید مامان چن وقته حساس شدم زود میترسم کاش در بزنی اول 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️