2777
2789

ای جونم 

خوشبخت بشی دلت شاد باشه به حق امام رضا 

میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااا عزیزم  انشالله تو هم بزودی بری خونه بخت😍😍😘‌

هر چی از خدا میخوای بهت بده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه نمیتونم چون هفته پیش تموم کردم

منم بهمن تمام کردم آخر هفته آنقدر چیپس سرکه ای و لواشک خوردم هفته بعدش شدم دوباره برا نوبته اسفند🥲 کاش نمی‌شدم میترسم فروردین عیدی مریض باشم به شدت از این درد لعنتی بدم میاد 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
ای جونم  خوشبخت بشی دلت شاد باشه به حق امام رضا  میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس ...

برای رسیدن به حاجتت برات دعا کردم 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
برای رسیدن به حاجتت برات دعا کردم 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد 

ممنونم همچنین ❤️