2777
2789
نه بابا پلکم نبود چاره ای نداستم جز دروغ مثانمو بوتاکس کرده بودم به هرکه میگفتم میخندید به خاطر مشکل ...

آخي عزيزممم 😞منم شنيدم تا يه سال هم ممكنه بوتاكس بمونه  من پلكم افتاده سه ماهه هنوز خوب نشدم خواستم ببينم شما خوب شدي بالاخره كه شما پلكتون نيست يكي از دوستان من معده اش رو بوتاكس كرد تقريبأ يه سال موند خيلي هم اذيت شد و پشيمون بود ولي بالاخره اثرش رفت  اميدوارم شما هم زودتر خوب بشين منم چاره ايي ندارم بايد صبر كنم  

بله یه پلک کامل افتاد و کم کم چشم بسته شد بعد از حدود ۷ ماه که اثرش رفت، پلک با حالت قبل برگشت ولی ع ...

عزيزم شما بعد ٧ ماه پلكت كاملأ مثل اولش شد ؟ من ٤ ماهه پلكم افتاده با بوتاكس هنوز يه كم افتادگي داره خيلي نگرانم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترا 

من چند ساله بوتاکس میکنم ،فقط یه خط کوچیک رو پیشونیم بود ،بعدش که اثر بوتاکس میده میشه ده تا خط ،الان دارم مقاومت میکنم ،که بوتاکس نکنم ،با یوگای صورت و ماساژپوستمو شاداب کنم 

سلام ببخشید من مثل شم شدم 6 ماه خووب نشدم بعد هفت ماه اثرش چند روزه ازبین رفت ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزيزم شما پلكتون بالاخره خوب شد؟ منم الان ٦ ماه گذشته خوب نشده رفتم عمل كنم  چند تا دكتر گفتن صبر كن اعصابمو خورد كرده 

صبر کن خودتو دست دکترا نده بدبخت میکنن ادمو

سلام نميدونم چيكار كنم فيزيوتراپي هم ١٠ جلسه رفتم هنوز درست نشده چند نَفَر تجربه داشتن بهم گفتن تا يكسال هم طول ممكنه بكشه تا پلك به حالت اول برگرده ٢ تا دكتر هم رفتم عمل كنم گفتن ريسك داره پوست پشت پلك نداري ممكنه چشمات بعد عمل كامل بسته نشه صبر كني بهتره 

سلام نميدونم چيكار كنم فيزيوتراپي هم ١٠ جلسه رفتم هنوز درست نشده چند نَفَر تجربه داشتن بهم گفتن تا ي ...

من مثانمو بوتاکس کردم تا یک سالو خورده میمونه بعد یک سال یکم بهترم صبر کن ب ها تر میشی فقط صبر تا یک سالو ششماه

من مثانمو بوتاکس کردم تا یک سالو خورده میمونه بعد یک سال یکم بهترم صبر کن ب ها تر میشی فقط صبر تا یک ...

اينقدر اين دكترا آشغالن به من ميگفت يه ماه ديگه خوب ميشي الان ٧ ماه من اسيرم تازه خبرش فوق تخصص هست دكتر پريسا اشتر نخعي جراح هم هست واقعأ ديگه دكتر خوب تو ايران پيدا نميشه 

اينقدر اين دكترا آشغالن به من ميگفت يه ماه ديگه خوب ميشي الان ٧ ماه من اسيرم تازه خبرش فوق تخصص هست ...

ببین یکم بهترم خودتو دست دکترا نده چربی چشمتو ازبین میبرن تورو خدا صبر کن من آنقدر عذاب کشیدم انقدر گریه کردم شما اثر بوتاکس اصلا کم نشده تو پیشونیت

ببین یکم بهترم خودتو دست دکترا نده چربی چشمتو ازبین میبرن تورو خدا صبر کن من آنقدر عذاب کشیدم انقدر ...

من بهتر شدم ولي كامل خوب نشدم خيلي اذيت شدم واقعأ چند بار ميخواستم خودمو بكشم از سر درد و سنگيني پلك و دوبيني و تاري ديد ،  شما درست ميگين خيلي بي وجدانن اين دكترا منم صبر ميكنم نهايت تا ٢ سال ديگه عضله تو دو سال حتمأ بر ميگرد ديگه