2777
2789

تو رو خدا فقط کسانی که میتونن بدون هیچ پیش داوری فقط کمک کنند.حانوما من از حیوون خونگی وغیر خونگی خوشم نمیاد اصلا .البته تو عکس یا ازدور بدم نمیاد اما مستقیم نه‌.هم بحث نجس پاکیش هم مریضی و سپس و بقیه چیزا .بچه کوچیک دارم با یکی از دوستان خانوادگمیون که خیلی آدمای خوب و شریفین رفت و آمد داریم اتفاقا دیروز رفتیم. خونه نزدیک خودشون پیدا کردیم که خونه عوض کردیم نزدیکتر هم بشیم. بعد خانومشون ی عروس خیلی بدی داشت طلاقش دادن الان نوه اش هفته ای ی بار میره پیش مادرش اونا هم انکار میمون آوردن خلاصه من نمی‌دونستم یهو آخر شب فهمیدم که نوه اش که ظهر اومده از پیش مادرش حمومم نرفته بچمم مدام بغل می‌کنه و منم واقعا بدم میاد‌ حالا خودشون خیلی خانواده خوبین و مراعات می‌کنن نماز خون هم هستن اما من بدم اومده نمی‌دونم خونه ای که دیروز دیدیم رو کنسل کنم یا نه .اصلا دوست ندارم رفت و امدمون کم بشه اما بخاطر نوه اش واقعا معذب شدم. شما راهنماییم کنین لطفا جا من بودین چیکار میکردین

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

کنسل کن عزیزم 

دیگه وقتی اعصابت بهم میریزه و دست خودت نیست آهمش با عذاب زندگی کنی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلت بد راه نده

نمیتونم دست خودم نیست واقعا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
کنسل کن عزیزم  دیگه وقتی اعصابت بهم میریزه و دست خودت نیست آهمش با عذاب زندگی کنی

همین دیگه الان نمی‌دونم شوهرمو چجوری قانع کنم. از طرفی هم واقعا سختمه رفت و آمد نکنم چون خیلی آدمای خوبی هستن موندم واقعا

نوشون که فقط گاهی میاد اونجا، اون وقتا نره اونجا، در کل باهیچ خانواده ای زیادی صمیمی نشو

چیکار کنم الان باورت نمیشه از دیشب اومدیم دارم حرص میخورم از طرفی هم واقعا نمیتونم بیخیال خوبیهاشون بشم و رفت و آمد نکنم واقعا موندم چیکار کنم 

چیکار کنم الان باورت نمیشه از دیشب اومدیم دارم حرص میخورم از طرفی هم واقعا نمیتونم بیخیال خوبیهاشون ...

نه نمیگم اصلا رفت و آمد نکن، گاهی رفت و آمد کن و بیشتر تلفنی در ارتباط باش، چون بخوای نخوای رفت و آمد زیاد رو زندگی شمام تاثیر میزاره، اگرم میبینی نزدیکشون باشی خوب نیس، ی جا دیگه خونه بگیر، مثل قبل رفتار کن