2777
2789
عنوان

نظررررر میخوام + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4989 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی خوشگعههه😍😍😍 کاش واس منم اینجوری بشه

مرسی قربونت برم فعلن که کلی ورم داره اما هرکی می بینه میگه قشنگ شدع🙈😘حتمن همینجوری میشه بنظرم عمل کن اگه دوس داری کلن چهره شیک میشه

گذاشتمم

اسی؟جدی این نیاز به عمل داره؟اصلااااا‌ بنظرم چربیاشو بگیر حیفه عمل

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
اسی؟جدی این نیاز به عمل داره؟اصلااااا‌ بنظرم چربیاشو بگیر حیفه عمل

یه نگاهی یه نظرات بنداز میدونستم بینیم جالب نیس اما فک نمیکردم در این حد افتضاح باشم 😭😂

مرسی قربونت برم فعلن که کلی ورم داره اما هرکی می بینه میگه قشنگ شدع🙈😘حتمن همینجوری میشه بنظرم عمل ...

😍😍😍😍😍  اره  هندز ورمه ولی معلومه که فوق العادست ❤️فدات ممنون عزیزم 💕

😍😍😍😍😍  اره  هندز ورمه ولی معلومه که فوق العادست ❤️فدات ممنون عزیزم 💕

مرسی ذوق مرگ شدم که 😅❤انشالا شمام اگه دوس داشتی و عمل کردی یه نتیجه ی عااااالی بگیری

یه نگاهی یه نظرات بنداز میدونستم بینیم جالب نیس اما فک نمیکردم در این حد افتضاح باشم 😭😂

تازه اینو میگی یبار یکی از خانوما‌ دماغشو گذاشت گفت عمل میخاد خدایی بد نبود همه گفتن اره😐💔ماله شما فقط باد داره که فک کنم سنتم کم باشه بادش میخابه

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
تازه اینو میگی یبار یکی از خانوما‌ دماغشو گذاشت گفت عمل میخاد خدایی بد نبود همه گفتن اره😐💔ماله شما ...

نمیدونم والا 😢 من تو مطب که بودم نگا کردن گفتن حیفه زیاذ ایراد نداری یکم قوز داری و نوکش تپله ولی من اذیت میشذم با قوزش اونجا اینمور گفتن استرس گرفتم که عمل کنم یا نه 

سنم که 19 سالمه ویگ فک نکنم کوچیک بشه 🙊

نمیدونم والا 😢 من تو مطب که بودم نگا کردن گفتن حیفه زیاذ ایراد نداری یکم قوز داری و نوکش تپله ولی م ...

نگا برو دکتر بهش بگو چربی بینیتو‌ بگیره داداش من رفت  دماغش عالی شد یه اسم خوبی داشت یادم نیست ولی به دکتره بگی برات انجام میده

نگا برو دکتر بهش بگو چربی بینیتو‌ بگیره داداش من رفت  دماغش عالی شد یه اسم خوبی داشت یادم نیست ...

میشه توصیح بدی عشفم؟هزینش چقد شد

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺