2777
2789
عنوان

کمک...یبوست😑

1538 بازدید | 62 پست

دوستان من یبوست مزمن دارم از بچگی این مشکل رو دارم و با تغییر سبک غذا و ورزش و ... هم درست نمیشه همین الان هم دارم رعایت میکنم ولی باید دارو بخورم حتما روده هام تنبل هستن، از طرفی مصرف مداوم دارو خودش ضرر داره باعث تنبلی بیشتر روده ها میشه،،، خواهش میکنم اگر داروی گیاهی موثری سراغ دارین که با خیال راحت بشه همیشه و مداوم ازش استفاده کرد بهم معرفی کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵۰۴۰ معتبر ترین دارو گیاهی اصلا مواد شمیای نداره۱۰۰۰ درصد طبیعی بااینکه رژیمی تازه بیرون رویت بهتر از قبل میشه

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

سالاد آلوئه ورا یا سالاد معمولی رو با روغن بادام شیرین بخور

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

منو این دارویی که میگمت نجاتم داد

مخلوطی از اسیاب کرده گل محمدی ،برگ سنا،کاسنی ،واگه باردار نیستی گل ختمی ،،گل ختمی عطاریه گفت براخانم بردار مناسب نیست ،اینارو مخلوط میکنی ویه قاشق میخوری بعد هروعده غذا ،بایه لیوان اب کم کم بهترمیشی

امتحانش کن حتماا ،امیدوارم به توهم بسازه

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

داغ دلمو تازه کردی از دست این یبوست کارم به کولونوسکپی کشیدذالبته من خون ریزی هم داشتم منم مثل شما از بچگی مشکل دارم که فکر میکنم بیشتر وراثت دخیله الانم دارم دارو میخورم ولی کاهو و انجیر خوبه

برای سلامتیم صلوات بفرستین به دعاهاتون نیاز دارم😢