2777
2789
عنوان

باز یه چیز جدید ازش فهمیدم

1356 بازدید | 59 پست

پارسال آذرماه کارت هوشمند ماشین شوهرم اومد جلوی در خونه و خودم از پستچی گرفتم.شوهرم از سرکار که اومد کارت هوشمند رو برداشت و من کاغذی که کدپستی و بقیه مشخصات داخلش بود رو نگه داشتم که نخوام دوباره مزاحم همسایه امون بشم و ازش کد پستی ساختمون رو بپرسم.

ما اوایل 1400 توافقی جدا شدیم

امروز که سرگرم خونه تکونی بودم اون کاغذ رو قاطی کاغذهام دیدم میخواستم بندازم بره که چشمم به شماره هایی که شوهرسابقم برای کارت هوشمند داده بود خورد،شماره ثابت ،شماره ی خونه مادرش بود

اما شماره ی همراه شماره ای بود که من اصلا تاحالا ندیده بودمش و جالبه که شروع شماره سیم کارت مثل اول شماره سیم کارت منِ 😑😑😑

یادمه همیشه قبل خواب به بهونه ی سیگار کشیدن میرفت پشت بوم و یک ربع و گاهی 20 دقیقه بعد میومد

همیشه بهش شک داشتم که نکنه گوشی مخفی داره

هیچوقت نتونستم مچش رو بگیرم

خیلی حواسش جمع بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا سره هیچکی نیاره 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
دلیل جداییتون چی بود؟

خیانت

بی توجه بودنش

اذیت و آزار خانواده اش و بی تفاوت بودنش نسبت به این قضیه

همیشه میخواست منو دک کنِ برم خونه مامانم یا با خانواده ام منو بفرسته مسافرت تا راحت باشه بتونه به گندکاری هاش برسه

تموم شده رفته دیگه فکر نکن بهش

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*