2777
2789
عنوان

باز یه چیز جدید ازش فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 59 پست
عزیزمه امشب خیلی به خاطر ت و گریه کردم  چجوری کنار اومدی امیدوارم روزی برسه با پسرت بتونی باهم ...

ببخشید اگه باعث ناراحتیتون شدم😓😓😓

ممنون از دعای خوبت عزیزم❤

سعی میکنم بهش فکر نکنم با فکرش دیوونه میشم و فقط فکر خودکشی میاد تو ذهنم

از طرفی بخاطر مادرم و خواهرم مجبورم قوی باشم و ادامه بدم😓😓😓

ب روزای خوب فکر کن🥰

بله 😍😍😍

من یکی از خوشبخت ترین زن های دنیا هستم و خدا منو خیلی دوست داره که تونستم از اون جهنم و اون روزها و شب های برزخی بیام بیرون

خداروهزاران بار شکر🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 😍😍😍 من یکی از خوشبخت ترین زن های دنیا هستم و خدا منو خیلی دوست داره که تونستم از اون جهنم و ...

روزهای خوب در راهه مطمئنم😇

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بله منم خیلی امیدوارم😍😍😍 انشاالله سال جدید یکی از بهترین سال ها برای همه امون باشه🙏❤

امیدوارم❤

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تاپیک های قبلیت را خوندم. شما تجربه سختی در زندگی داشتی، خیانت ضربه بزرگی به آدم ها میزنه و سخت تر اینکه مساله پسرت هست. 

طبیعی هست که گاهی اون گذشته و خاطرات دردناکش برات زنده بشه. 

یک آینده جدید برای خودت بساز. همه اون آدم های سمی که بهت آسیب زدند یک روز نتیجه اعمالشون را می بینن دنیا حساب و کتاب خودش را داره. 

ان شاالله خوشبختی و شادی وارد زندگیت بشه. قوی باش.

مرا هزار امید هست....
تاپیک های قبلیت را خوندم. شما تجربه سختی در زندگی داشتی، خیانت ضربه بزرگی به آدم ها میزنه و سخت تر ا ...

ممنون عزیزم بخاطر وقت و انرژی که برام گذاشتی🌹

ممنون از دعای خوبت❤

حقیقتش اومدم بگم که خانوم ها بدونن نباید حسشون رو دست کم بگیرن

حس ما خانوما هیچوقت اشتباه نمیکنه

خدا مارو دوست داره این حس قوی رو بهمون داده تا از خودمون مراقبت کنیم 

یادمه همیشه قبل خواب به بهونه ی سیگار کشیدن میرفت پشت بوم و یک ربع و گاهی 20 دقیقه بعد میومد همیشه ...

وای

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

عزیزم من دارم طلاق میگیرم ازت مشورت میخام شما توافقی جدا شدید؟یا خودت درخاست دادی؟مهریت بخشیدی؟چقد ...

بله توافقی بود

اصلا دادگاه نرفتیم

شوهرم زد تو برنامه دیوار طلاق توافقی بدون حضور زوجین

میتونی مهریه رو ببخشی

میتونی یه مقدار بگیری

بستگی به متن توافقتون داره

برای اینکه وقتی پسرم میاد پیشم اونا همش تو گوش پسرم میخونن که برگردید سه تایی باشید پسرم هوایی میشه ...

خدا از اونایی ک بچه رو هوایی میکنن نگذره خدا می‌دونه چقدر طفلک خود خوری می‌کنه و با خودش کلنجار میره