2777
2789
عنوان

باز یه چیز جدید ازش فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 59 پست
عزیزم میشه ازت بپرسم چرا نمیری پسرتون ببینی

برای اینکه وقتی پسرم میاد پیشم اونا همش تو گوش پسرم میخونن که برگردید سه تایی باشید

پسرم هوایی میشه

پسرم به من میگه و من نمیتونم کاری کنم و هردو عذاب میکشیم

درصورتی که اونا نمیخوان ما سه تایی باشیم فقط میخوان مارو اذیت کنن

وگرنه من دو بار به شوهرسابقم فرصت دادم عین دو بار پا پس کشید

درصورتی که دفعه دوم من هیچ شرط و شروطی حتی نداشتم

تو که دیگع طلاق گرفتی واست مهم نباشه دیگه 

درسته

با دیدن این کاغذ پرت شدم به اون روزهایی که با خودم کلنجار میرفتم که حسم میگفت این یه گوشی مخفی داره

بعد خودم به خودم میگفتم نیلو انقدر بدبین نباش 

یاد اون روزها و شب ها حالمو بد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه وقتی پسرم میاد پیشم اونا همش تو گوش پسرم میخونن که برگردید سه تایی باشید پسرم هوایی میشه ...

عزیزم بازم میارزه به دیدن بچه برای پسرت توضیح بده اگه سنش قدری هست که متوجه بشه امیدوارم مشکلاتت حل بشه 

میدونم ولی با اون کاغذ پرت شدم به اون روزهای کذایی خداروشکر که تموم شد اون جهنم

درسته آدم یادش میوفته ولی بیخیال

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیزم بازم میارزه به دیدن بچه برای پسرت توضیح بده اگه سنش قدری هست که متوجه بشه امیدوارم مشکلاتت حل ...

من بخاطر پسرم نمیخوام ببینمش

دلم نمیخواد اونا باز هواییش کنن

ممنون از دعای خوبت عزیزم❤

برای اینکه وقتی پسرم میاد پیشم اونا همش تو گوش پسرم میخونن که برگردید سه تایی باشید پسرم هوایی میشه ...

عزیزمه امشب خیلی به خاطر ت و گریه کردم  چجوری کنار اومدی امیدوارم روزی برسه با پسرت بتونی باهم زندگی کنید 

درسته امروز باز از اینکه طلاق گرفتم خداروشکر کردم

ب روزای خوب فکر کن🥰

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*