2777
2789
عنوان

احتمال واگیر هست برای بچم

118 بازدید | 10 پست

دخترم 6 ماه و نیمه ست سرماخوردگی داشت داره بهتر میشه تازه شوهرم سرما خورده امکان داره تو خونه باز بچم بدتر بشه از شوهرم بگیره يا نه ممنون 

بدهکار مهربونی قلب یه زنم که از بچگی مادر صداش میزدم

اگه رعایت نکنن، بله، امکان داره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
اگه رعایت نکنن، بله، امکان داره

شوهرم و خودم هر دو ماسک میزنم و شوهرم از بچه فاصله میگیره اما گاهی با فاصله بدون ماسک هست بازم میگیره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک جلوی ابتلا رو نمیگیره ولی اگه اول بچتون گرفته احتمالاً شما از اون گرفتین دیگه نمیگیره

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ماسک جلوی ابتلا رو نمیگیره ولی اگه اول بچتون گرفته احتمالاً شما از اون گرفتین دیگه نمیگیره

نه من نگرفتم شوهرم بیرون سرما خورده 

مرسی با ماسک چند باری ضروری بغل کرده خداکنه طوری نشه 

نگران نباش من که میگم همسرت از کوچولوتون گرفته به طبع هم هست اگه طبعشون یکی نباشه اصلأ از هم نمیگیرن

نگران نباش من که میگم همسرت از کوچولوتون گرفته به طبع هم هست اگه طبعشون یکی نباشه اصلأ از هم نمیگیرن

چه جالب. من خودم بدون ماسک شیر دادمش نگرفتم

چه جالب. من خودم بدون ماسک شیر دادمش نگرفتم

بله طبع خیلی مهمه منم بچه هام سرما خوردن کوچیکه پنج روز تب داشت هجده ماهشه ولی من نگرفتم