2777
2789

به من همش میگفت خیلی لاغری غذا نمیخوری 

نامزدت بعد اینکه رفتین سر خونه زندگیتون ازت بدش میاد(درحالیکه همسرم انداممو دیده و میگه خوبی فقط یههه کوچولو باسن دربیارم عالی میشم)

خالم میگه اونطوری میگه ناراحت نشی بعد اینکه رفتین سر خونه و زندگیتون بهت میگه تخته ای (درحالیکه فقط از ناحیه ی باسن فلتم وگرنه بالاتنم خوبه نسبت به بدنم)

الان از خونمون رفته به مامانم گفته زهرا نه غذا میخوره نه غذا میپزه و از این حرفا

خیلی یه جوری شدم یعنی ممکنه همسرم به خاطر کم‌ خوریم و کم غذا پختنم ازم سرد شه؟ خب درسته کم غذا میپزم ولی غذاهام خیلی خوشمزه میشن

قدم ۱۶۰ وزنم ۴۶

خواهرمم قد و وزنش عین منه ولی خیلی توپره نمیدونم چرا من اینجوری لاغرم و اون توپر

یه جوری شدم یعنی فقط به خاطر بدنم ازم قراره سرد شه؟🥲💔 

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

یعنی چی کم میپزی؟ تعداد غذا پختن یا حجم غذا ؟؟؟

عزیزم منم دبیرستان ۴۸با قد ۱۶۵ بودم واقعا لاغر بودم یادمه خالم تو عروسی خواهر بمن گف تو استخوانی ترقوه آب جمع نمیشه؟!!!🤣🤣واقعا لاغری خب بخور دیگه ..عروسیم ۶۰ بودم عالی عالی🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.