2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار ساعت 2 شب داشتم توی اتاقم روی تخت با لپ تاپ فیلم ترسناک تماشا میکردم برق هم خاموش بود یهو توی همون تاریکی دیدم یکی گوشه اتاق وایستاده. سیاه بود و بلند قد. تکون هم نمیخورد. ترسیدم،  درست که دقت کردم دیدم ای بابا در کمد دیواری خودبخود باز شده :). قبلا هم سابقه داشت اما اینبار جای بد و اشتباهی باز شد.! تا صبح به خودم می خندیدم :)

من ۶ سال پیش که سوم دبیرستان بودم چون همیشه دیر آماده میشدم معمولا ۲ ساعت زودتر بیدار میشدم که همه جا تاریک بود بعد جلو آیینه بودم داشتم موهامو شونه میکردم چشام بسته بود بعد که باز کردم یه سری که فقط همش موی مشکی بود پشت سرم بود تا ۳ دقیقه فقط همینجوری داشتم نگاش میکردم کلا رفتم تو شک 

بعد برای خانوادم تعریف کردم بابام گفت چرا لامپا رو روشن نمیکنی گفتم خوب روی سر شماها بود خواستم اذیت نشین گفت اصلا به فکر این چیزا نباش موقع تاریکی حتما لامپ روشن کن خلاصه کلا توی تاریکی نباشین

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 

خونه دختر عمو مامانم جن داره دوتا پسر عموها مامانم مردن عکساشونو گذاشتیم رو تلویزیون دختر عموش بعد انگار ی نفر هلشون میداد عکسا میفتادن دوبارع ما میذاشتیم دوباره میفتادن 🤣🤣

ی بارم دختر همین دختر عمو مامانم گفت شب میخواستم بخوابم یکی رفت رو تخت بالا پایین میشد صدا میداد بلند شدم اهورا رو صدا زدم که شیطونی نکنه (داداشش) دیدم که خوابه 🤣

خونه دختر عمو مامانم جن داره دوتا پسر عموها مامانم مردن عکساشونو گذاشتیم رو تلویزیون دختر عموش بعد ا ...

واایییییییی خاک عالم.من خودم یه شب جن زده شده بودم شب بیدار شدم گریه کردم میگفتم جن😂از اون موقع هر شب سه تا حمد سه تا قل سه تا صلوات بعد می‌خوابم😂

خوبه پس تنها نیستم اینقدر شوهرم بهم متلک بندازه بگه دیونه شدی 😂

البته اون موقع ها که باردار بودم خیلی اینجوری میشدم یک سری انگار بختک افتاد روم نمی‌تونستم نفس بکشم.از امروز صبح فارغ شدم

واایییییییی خاک عالم.من خودم یه شب جن زده شده بودم شب بیدار شدم گریه کردم میگفتم جن😂از اون موقع هر ...

وای ما از این خونه انقد تعریف جن شنیدیم ک نگو همون دختر عمو مامانم داشت نماز میخوند ی نفر سجاده رو بر میداشت نمیذاشت بره سجده دوباره میذاش سر جاش 

دایی دختر عمو مامانم رفت خونشون ی رودخونه کوچولو پایین خونشون هس ساعت ده شب همسایشونو دید تو رودخونه داشت هیزم میبرد احوال پرسی کرد و که چرا این موقع هیزم میخواد اونم داشت جوابش میداد بعد نگاه کرد پاهاش پاها خر بودن 🤣🤣🤣

وای ما از این خونه انقد تعریف جن شنیدیم ک نگو همون دختر عمو مامانم داشت نماز میخوند ی نفر سجاده رو ب ...

واااای منم بچه بودم زیاد با خالم از این کارا میکردم سجادشو برمیداشتم😂😂😂وووااایییی کجاست خونشون؟