2777
2789
عنوان

کسی تاحالا تونسته همه اخلاق های بد نامزد یا شوهرش و عوض کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 44 پست
هم اینکه علاقه ندارم هم برای اینکه اصلا آمادگی ندارم از هرلحاظ بهش نگا میکنم هنوز مناسب ازدواج نیستم ...

پس کاش عجله نمی کردی. من ۲۵ ازدواج کردم ولی یادمه ۲۲ سالگی حرف خاستگارم بودو ازدواج و من از ترس تا مرز سکته رفتم... صبر کن تا روحیه اشو پیدا کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این نتیجه رسیدم که آدمی که ۲۰ سال یه خصوصیت و رفتار داشته رو نمیشه تغییر داد. فقط عمر خودتو تباه می کنی

یا باید باهاش کنار بیای یا کسی رو پیدا کنی که ایده آل هات رو هر چند کم داشته باشه

به زور نمیشه هیچ چیز رو تغییر داد

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸

عزیزم حالا که قلبا بهش علاقه ای نداری بهتره تا ازدواج نکردی جدا بشی

عوض کردن شخصیت مردم خیلی سخته

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

خییییلی سخت. عمر و جوونیت رو میزاری تا شاید اگه خودشم بخواد کمی تغییر کنه. تازه الان نرفتین خونه خودتون و توی ملاقاتها تا حدی میتونه اخلاقای بدش رو کنترل کنه. فکر کنم هلاکویی بود میگفت همه اخلاقهای بد بعد از ازدواج حداقل بیست درصد بدتر میشه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
دقت کنی همه تو تاپیک گغتن سنت کمه واقعا عم همینطوره حالا شما خودت طرفدار ازدواج تو سن پایین هستی دلی ...

کسی طرفدار ازدواج تو سن پایین نیست، و کاملا واضحه تا ب رشد و بلوغ های لازم نرسیدی نباید ازدواج کنی، مسئله اینه همه خودشونو مشاور میدوننو اجازه میدم ب خودشون همه چیز تجویز کنن، ۹۰ درصد گفتن طلاق، ب چ اجازه ای؟ مگه الکیه؟ ب همین سادگیه؟ یا خیلیای دیگه راحت تا طرف میگه نمیخاستم حامله شم میگن سقط کن... قباحتش همینقدره، مردم باید یاد بگیرم انقدر انرژی منفی تزریق نکنن و مشاوره بی خود ندن

آره من دوبار مهریه اجرا گزاشتم و بازم آشتی کردیم  اما الآن بازم قهرم دیگه نمی‌خوام ادامه بدم خ ...

دوست داشتی بیا صحبت کنیم ، عقدی یا ازدواج؟🙂💔

باهم مهربون باشید:)